top of page

Verhuising Byannedegrund Fotografie

Ik kom oorspronkelijk uit Bergschenhoek (vlakbij Rotterdam), maar woon sinds 31 augustus 2022 gedeeltelijk van het jaar in Rinnen, Oostenrijk. Dat klopt, ik ben namelijk geëmigreerd! Ik woonde daar met mijn ouders, zusje en hond Saar (Golden Retriever van 5 jaar jong) tot aan afgelopen september. In september 2023 heeft mijn zusje namelijk de beslissing gemaakt om na een jaar terug te keren naar Nederland en daar haar studie verder voort te zetten. Dit gaf mij ook een kans om weer gedeeltelijk in Nederland te zijn voor de fotoshoots. 

 

Wij zijn vorig jaar geëmigreerd omdat mijn ouders altijd al een grote droom hadden; een eigen appartementen huis runnen! Een nieuw avontuur, waar ik helemaal aan toe was, want nooit heb ik echt gevoeld dat alleen Nederland het voor mij zou zijn! Ik wist altijd dat er nog een mooier en groter avontuur op mij te wachten stond. Sinds de zomer van 2021 zijn we hier al mee bezig. Na veel zoeken zijn wij bij het prachtige Mountainlodge Tirol uitgekomen. 

Hier in Oostenrijk ben ik natuurlijk met de fotografie door gegaan, maar wat heeft deze gedeeltelijke verandering nou voor invloed op alle klanten of toekomstige klanten in Nederland?

 

Eigenlijk helemaal niet zo veel! Ik ben meerendeel van het jaar  in Nederland en beschikbaar voor fotoshoots en workshops.  Stuur mij gewoon simpelweg een mailtje en dan overleggen we samen voor een datum dat ik in Nederland, of voor de Duitse klanten, in Oostenrijk ben. Hoe makkelijk is dat? 

 

Email fotoshoots: byanndegrundfotografie@gmail.com

Email workshops: workshopbyanne@gmail.com

 

Benieuwd wat mijn ouders runnen? En opzoek naar een leuke vakantie bestemming in Tirol? Bekijk dan onze website voor een kijkje in onze Oostenrijkse lodges met een moderne twist! 

bottom of page