top of page

Verhuising Byannedegrund Fotografie

In augustus 2022 ben ik samen met het hele gezin naar Berwang, Oostenrijk verhuist. De grootste droom van mijn ouders was namelijk om een appartementen huis te runnen. Een nieuw avontuur, waar ik helemaal aan toe was, want nooit heb ik echt gevoeld dat alleen Nederland het voor mij zou zijn! Ik wist altijd dat er nog een mooier en groter avontuur op mij te wachten stond. Hier in Oostenrijk ga ik natuurlijk met de fotografie door, maar wat heeft deze verandering nou voor invloed op alle klanten of toekomstige klanten in Nederland?

 

Eigenlijk helemaal niet zo veel! Ik ben vaak genoeg in het jaar terug in Nederland en beschikbaar voor fotoshoots en workshops. Wilt u nou heel graag een shoot bij mij boeken? Stuur mij gewoon simpelweg een mailtje en dan overleggen we samen wanneer we deze plaats kunnen laten vinden. Hoe makkelijk is dat? 

 

Email fotoshoots: byanndegrundfotografie@gmail.com

Email workshops: workshopbyanne@gmail.com

 

Benieuwd wat mijn ouders runnen? En opzoek naar een leuke vakantie bestemming in Tirol? Bekijk dan onze website voor een kijkje in onze Oostenrijkse lodges met een moderne twist! 

bottom of page