top of page

Een herinnering laten vastleggen

In Oostenrijk of Nederland

De dierbare herinnering waar jij opzoek naar bent in de vorm van blackfoto's!

Jij bent een trots baasje van een prachtige hond of paard.

Jij houd van mooie foto's hebben en daardoor heb je

al mega veel mobiel foto's van jouw dier. Nu ben je opzoek naar een professionele dierenfotograaf die jouw droom foto's kan maken. Je hebt al veel websites van andere fotografen bezocht, genoeg social media profielen gezien maar overal kreeg je niet echt het gevoel dat zij de juiste personen waren.

Je kreeg of te weinig informatie of zij hadden niet de stijl van de foto's die jij zocht.

 

Jij zoekt iemand die de foto's op een magische manier omtovert in liefdevolle, warme en heldere beelden. Daarnaast wil je dat er op een gezellige en rustige, maar ook enthousiaste manier foto's van jullie gemaakt word en ook hiermee met jouw dier mee kan worden omgegaan. Iemand die open staat om je gewenste beelden uit te voeren en die hiervoor alle geduld heeft. Met als eindresultaat foto's waar je enorm blij mee bent en echt een herinnering voor het leven hebt.  Dus... diep van binnen verlang jij naar een professionele fotograaf, met de ruime kennis van paarden en honden, die deze foto's voor jou kan maken. Daarin tegen vind je het ook best spannend om hierin te investeren, hopend dat je een juiste keuze maakt voor een juiste fotograaf en die de passende liefde voor dieren heeft.

 

Maar jij hebt ook een continuende  gedachte: "Ach, ik laat het voor nu wel, dit kan ik later altijd nog doen"! Maar geloof mij, de tijd is nu! Je weet nooit of dit de laatste dag van je dier is! Straks is je geliefde maatje er niet meer, maar heb jij foto's waar je met veel liefde en een traan op kan terug kijken.  Een herinnering is zo kostbaar en die kan ik jou geven! 

Jij weet het diep van binnen ook: ik wil dit en moet de stap ook daadwerkelijk nu zetten om het gewoon te doen! Boek die herinnering met jouw dier! Ik ben die enthousiaste fotograaf die jou hierbij kan helpen. 

 

Byannedegrund Fotografie Oostenrijk

Wat ik al zei, je hebt talloze foto's die je zelf gemaakt hebt met je mobiel, maar je zou zo graag foto's willen van goede kwaliteit.

 

Je zit nu maar in de woonkamer of je bent op stal en staart naar je paard of hond en je weet dat je geen mooie professionele foto's van of met hun hebt in de vorm van blackfoto's.

Je zou zo graag die herinnering willen hebben waar je nog jaren op kan terug kijken. 

Je wilt de investering wel maken, maar vind het ook gewoon mega spannend.

Mensen in jouw omgeving zie je wel de investering maken en je ziet wat ze ervoor terug krijgen.

Je ziet vervolgens op hun socials de eindresultaten voorbij komen en bent mega jaloers op ze dat zij wel professionele foto's hebben laten maken. Ze kunnen deze foto's nu voor zoveel mooie dingen gebruiken. Een mooie afdruk bijvoorbeeld laten maken en boven het bed of in de woonkamer ophangen of een fotolijstje neerzetten op het dressoir. 

Ik geloof dat iedereen fotogeniek is op jouw eigen manier. Ik krijg vaak ook genoeg te horen: "ik ben niet fotogeniek of houd niet van foto's" en daarom zetten ze de stap niet. Je hoeft ook niet van foto's te houden, that's fine. Maar kan jij met het idee leven dat als jouw dier er dalijk niet meer is dat je geen één mooie en professionele foto's van jullie samen hebben? Die keus ligt bij jou.

 

Ik ben hier om je daarbij te helpen.

Blackshoot hond en paard samen

Je hebt lang genoeg gewacht en het is tijd voor een verandering daarin!

 

Je bent het zat om hoeveel andere websites nog van fotografen te lezen die niet de juiste wens van jou kunnen vervullen. Je wilt duidelijk kunnen lezen over wat je wel en niet bij iemand krijgt, hoe diegene te werk gaat en wat zijn of haar resultaat voor jou is!

 

Jij droomt ook zo erg over deze waardevolle foto's.

 

Jij wilt ook voor jezelf, maar ook je dier een gezellige en relaxte ervaring beleven. 

 

Jij zoekt jouw betoverende black foto's!

 

En die vind je bij mij!

Ik ga jou die overgetelijke magische herinnering geven waar jij zo naar opzoek bent. Ik luister naar jouw foto wens en probeer deze met heel mijn hart te vervullen.

Black foto kind en pony samen
Blackshoot mens en paard samen

Ik dacht Blackshoot met een zwart paard? Nou gelukkig heb ik het toch gedaan. Prachtig zijn ze geworden. De shoot was ook echt leuk om te doen. Anne is lief en geduldig, heeft verstand van paarden, dat is heel fijn, ik was helemaal op mijn gemak en het paard dan ook, vind zelf op de foto gaan altijd eng, wordt er verlegen van. Zie je de foto's zou je dat niet denken, dat is verrassend. Heb er meer genomen dan ik van plan was, zoveel mooie om uit te kiezen. Ze zijn het waard, een cadeau voor mijzelf een waardevolle herinnering aan een mooie tijd.

- Linda Nijhuys

Hoe gaan de eerste stappen in zijn werk?


Zodra je een aanvraag hebt gedaan voor jouw fotoshoot, zal ik contact met je opnemen om een datum en het één en ander te bespreken. Denk hieraan de locatie en het juiste pakket wat bij jullie zelf en jouw wens past. Je hebben altijd de mogelijkheid om een moodboard in te sturen voor als je een bepaald beeld hebt welke foto's je graag als inspiratie met mij wilt delen. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor mij als fotograaf want dan weet ik welke visie je hebt. 

Waar moet je op letten bij een fotoshoot?


Een aantal punten waar je op kan letten:

  • Draag geen streepjes kleding.

  • Het mooiste op de foto staat zacht kleuren. Zwart of donkere kleuren komen harder over. Ik raad je zelf persoonlijk aan om pastel/rustige kleuren te dragen.

  • Zorg dat je dier er helemaal klaar voor is als ik kom, anders kan dit je shoottijd misschien in beslag nemen en dat is zonde. Voorbereiding is key dus!

  • Zorg dat je dier er verzorgd uitziet. Denk hierbij aan: gewassen & geborsteld.

  • Het mooiste is om je paard zonder deken, persbeschermers etc op de foto te zetten. Afleiding dingetjes zijn handig, zoals een ballon, een badeend, een paraplu, paarden/hond of andere dier geluidjes. Weet welke geluidjes jouw dier interessant vind. Bij bijvoorbeeld die paarden werken koeien, kippen, hengsten/merrie geluiden bijvoorbeeld heel goed. Bij de honden zijn dit vaak piep geluidjes zoals een ballon of een badeend. Soms werkt het openklappen van een paraplu bijvoorbeeld ook. Bedenk dus even wat voor jouw dier werkt. mocht die moeite hebben met 'interessant' kijken. Ook een klein zweepje om de aandacht te trekken van het paard, zodat die bijvoorbeeld de hals wat laat zakken of juist de hals wat opricht. Kijk wat voor jouw paard/hond werkt. Zelf heb ik ballonnen en een paraplu altijd bij mij.  

  • Er is een mogelijkheid om mijn fotohalster of touw te gebruiken voor tijdens de shoot. Met een fotohalster/lijn lijkt het alsof je dier ‘los’ is (het fotohalster/lijn werk ik weg in Photoshop). Natuurlijk kan je je eigen tuigje of hoofdstel ook indoen.
    Deze werk ik in principe niet weg.

  • Het is handig als je een helpende handje meeneemt naar de shoot. Die kan bijvoorbeeld spullen van je aannemen, je paard of hond even vasthouden, maar het allerbelangrijkste: je dier afleiden/roepen. Hij/zij kan bijvoorbeeld geluidjes afspelen en dan kan ik mij goed focussen op de foto’s!

  • Verder natuurlijk je goede humeur en gezelligheid, die ik natuurlijk ook meebreng!

Voor de fotoshoot

De locatie kan voor de paarden gewoon op stal plaatsvinden. Ik werk namelijk met een zwart doek op een soort groot statief. Belangrijk is dan ook dat je paard hier niet ernstig bang voor is. Oefen desnoods met een eigen doek die je over een stal heen hangt. Voor de honden geld dit natuurlijk niet zo snel. Als jouw hond nog een pup is of snel gespannen is zullen we hier natuurlijk ook rustig te werk voor gaan. Voor je hond kan de locatie gewoon je tuin (redelijk ruime tuin) zijn of ergens bij je in de straat of een bedrijflocatie. Als ik maar (bij zowel paard en hond) uit de wind kan staan en waar we natuurlijk wat mooi lichtinval kan hebben. 48 uur van tevoren kijk ik voor een laatste keer naar de windkracht (en uiteraard het overige weer) om te kijken of de shoot door kan gaan. Kan dit niet, dan plannen we een nieuwe datum in. Als we naar een locatie gaan stuur ik 24 uur van tevoren van de afgesproken datum en een betaal verzoek met de reiskosten die voor mij van toepassing zijn. Dit is €0,23 per km vanaf 3053GV (NL) of 6622 (AT). Deze dient vooraf betaald te worden, zodat ik nooit voor niets naar een locatie ga. (Over afzeggen van een fotoshoot, lees informatie hier). 

Mijn paard of hond is een moeilijk model of kan snel gespannen zijn,

 

Wat nu?


Dat maakt helemaal niks uit! Ik heb ervaring met jonge, drukke en snel gespannen paarden en honden. We proberen iets en zodra jij of je paard of hond niet op zijn/haar gemak voelt stoppen we gelijk en proberen we wat anders! Ook heb ik afleiding dingetjes bij mij, zoals een ballon wat je paard of hond kan afleiden.  Als je wilt voorkomen dat je paard of hond gespannen word, zoek dan een relaxte locatie uit voor de shoot waar je weet dat je paard of hond daar ook relaxed is. Dit is dus het handigste op stal of voor de hond, dichtbij huis. Geef zeker van tevoren bij mij aan waar ik e.v.t op moet letten.

Na de fotoshoot


Nadat we samen een gezellige & bovenal relaxte fotoshoot hebben gehad, ontvang je binnen 72 uur de bestelpagina met de (onbewerkte) foto’s. Deze zijn door mij uitgekozen op perspectief en scherpte.

Dit aantal kan verschillen tussen de 50 en 300 foto's.

Je hebt altijd de mogelijkheid om extra bewerkte foto's bij te bestellen, dit kan voor €15,- per foto.

Zodra je de foto’s hebt gekozen die je bewerkt wil hebben, stuur ik het factuur op. Deze dient wederom eerst betaald te worden en daarna ga ik er mee aan de slag. Je ontvangt binnen 4 weken de foto’s digitaal nadat je het factuur heeft betaald. Ik hou je gedurende de tijd op de hoogte hoe het ervoor staat met het bewerkingsproces. Ook krijg je een seintje van mij als de bewerkte foto’s in een apart mapje in je persoonlijk uitzoek galerij staan, waar je ze kan downloaden met verschillende resoluties. Alles leg ik overigens duidelijk uit in de mail hoe je moet selecteren! Dus don’t worry! 

Verder probeer ik echt alle moeite en liefde in jouw foto’s te stoppen, om zo een onvergetelijke herinnering aan je te geven!

Ik probeer er een gezellige, relaxed, en vooral dat je op je gemak bent, fotoshoot moment van te maken! 

Let op: het is NIET mogelijk om de onbewerkte foto's te ontvangen. 

*Door een shoot bij mij te boeken gaat je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees die hier!

Dit soort berichten!
Daar doe ik het voor!
Byannedegrund fotografie Reviews

Thema's binnen de blackshoots voor paarden

 

 

Kerstkransen

Rond eind oktober/begin november beginnen de blackshoots met de kerstkransen. Deze plekjes zijn heel populair dus wees er op tijd bij met boeken. Voor deze thema shoot gelden dezelfde pakketten en zitten de kransen erbij inbegrepen. Je heeft keuze uit: roze, bruin, groen, blauw, rood, goud en de traditionele kerstkleuren. (Kijk voor de voorbeelden van de kleuren hieronder en op mijn Instagram/Facebook!) Je mag meerdere kransen gebruiken binnen je shoot tijd. Dit gaat natuurlijk wel van je shoot tijd af en zeker met de mini shoots is dit niet aan te raden. Deze thema shoot kan je ook boeken met je stalgenootjes. Stuur mij een mailtje en geef aan met hoeveel jullie zijn, aantal paarden/personen per ruiter en dan kan ik er een leuke actie prijs p.p van maken. De shoottijd per duo is altijd 30 minuten met de stalshoots. 

Kerst blackshoot krans

"De blackshoot bij mij op stal was onwijs leuk! Anne had veel geduld voor ieder paard en probeerde iedere combinatie op hun manier er zo mooi mogelijk op te zetten! De foto’s zijn prachtig geworden dankzij het geduld en de professionaliteit van Anne!"

- Finn Schreijnders

De stalgenootjes van Finn die ook op de foto gingen!

Waarom ga ik zo te werk?

20+
KLANTEN

3 JAAR+
ervaring

Na veel klanten al te hebben geholpen weet ik dat deze manier van werken veel werkt voor heel veel mensen. Ik bied echt een luisterend oor naar jou of jullie wensen. Ik vind de eerste ontmoeting met jullie dier ook heel belangrijk en neem hier ook echt even de tijd voor. Een fotoshoot moet voor hun ook een prettige ervaring zijn en blijven.

 

Maar ook de diversiteit in pakketten met daarin verschillende aantal foto's wat je ontvangt met de daar behorende tijd vinden heel veel mensen fijn om uit te kiezen. Het nauwe contact en het snelle reageren die je bij mij ontvangt, maar ook de flexibiliteit ervaren mensen als onwijs prettig.

 

Gaat jouw dier binnenkort overlijden? Dan ben ik bereid om mijn eigen privé afspraken aan de kant te zetten en jou die laatste dierbare herinnering te bezorgen. 

Ik heb mega veel ervaring met honden en paarden die niet lang kunnen stil zitten/staan en een korte concentratie boog hebben. Ik zeg altijd ik heb maar 3 seconden nodig om 10 foto's al te kunnen schieten! Dit is dus 0 probleem voor mij en hoeft ook geen reden voor jou te zijn om niet de fotoshoot te boeken.

Tijdens de fotoshoot begeleid ik je helemaal. Geen geforceerde poses, maar spontaniteit!

 

Zoveel mensen zijn mij enorm dankbaar voor de herinnering die ze hebben gekregen, maar ik ben jullie ook heel dankbaar! Want door jullie kan ik jullie af een toe een traan van blijdschap bezorgen, kan ik mijn creativiteit elke keer weer opnieuw toepassen, maar zie ik nog jaren daarna de foto's vol trots gedeeld worden op social media en geven jullie mij het vertrouwen om door te gaan met deze onwijs eervolle baan.

Deze manier werkt en als jij tot hier al aan het lezen bent weet ik dat dit ook de manier is waar jij naar op zoek bent.

Bladgoud

Ook kan je een blackshoot met bladgoud boeken. Ik heb keus uit 3 verschillende bladgoud blaadjes: Goud, Zilver & Rosé. Voor de bladgoud gelden wederom dezelfde pakketten. Het bladgoud is onwijs gaaf en helemaal upcoming!

 

 

Blackshoot paard bladgoud

Before & After

Muur decoratie blackfoto's

Voor wie is deze fotoshoot bedoeld?

Voor paarden en honden eigenaren.

Voor die eigenaren die bereid zijn om in een herinnering te investeren.

Voor die eigenaren die opzoek zijn naar een gezellig en confortabele fotoshoot ervaring.

Voor die eigenaren die graag  magische blackfoto's willen ontvangen.

Pakketten

Brons

Portret foto's


bewerkte foto's digitaal


60 minuten shoottijd


Hoge Resolutie voor Social media en afdrukken


Persoonlijke uitzoek galerij

Mogelijkheid tot nabestellen

Maximaal 3 mensen/dieren*

€170,-

Zilver

Portret foto's


6  bewerkte foto's digitaal


60 minuten shoottijd


Hoge Resolutie voor Social media en afdrukken


Persoonlijke uitzoek galerij

Mogelijkheid tot nabestellen

Maximaal 3 mensen/dieren*

€240,-

Goud

Portret foto's


9  bewerkte foto's digitaal


60 minuten shoottijd


Hoge Resolutie voor Social media en afdrukken


Persoonlijke uitzoek galerij

Mogelijkheid tot nabestellen

Maximaal 3 mensen/dieren*

€300,-

Ik ben zelf paardrijdster en trotse oudste zus van mijn hond Saar. Daarom ben ik gespecialiseerd in de honden en paarden fotografie. Speciaal voor deze dieren heb ik een enorme liefde en leg ik deze maar al te graag vast! Veel klanten zeggen dat hun dier niet fotogeniek is of niet leuk staat op foto's... Daar geloof ik dus NIET in! Elk dier is uniek en door mijn vele ervaring met het hiervan vastleggen weet ik precies hoe ik jouw hond of paard op zijn manier kan laten shinen op foto's.

 

Na deze shoots veel gefotografeerd te hebben begon een andere passie te ontstaan en dat was andere ondernemers voorzien van frisse, warme en professionele foto's van hun bedrijf. Dat is onwijs belangrijk voor als je je bedrijf naar een hoger level wilt tillen. Je moet gewoon professionele foto's hebben. Dat zegt het al: het straalt professionaliteit uit. Kijk maar naar mijn foto hier rechts. Een mooie professionele foto heb ik laten maken zodat jullie ook een professioneel beeld van mij krijgen. Zo ontstond de bedrijfsfotografie erbij.

 

Ik miste naast mensen een herinnering geven ook het stukje creatieve informatie overbrengen aan andere fotografen en hun te leren waar ik ook zoveel plezier in heb. Namelijk: Photoshop! Het bewerken van een bewolkte en sfeerloze foto's naar warme, magische en heldere foto's is een kunst apart, geloof mij! Maar oh zo fantastisch om te doen! Dit leer ik dus graag aan anderen fotografen doormiddel van mega veel informatie delen en 1-op-1 hulp te bieden! Want hoe K3 het ooit zei: "Iedereen kan toveren"🪄

 

Mijn motto is dan ook: Laten we samen magie vastleggen

 

Passie voor foto's maken heb ik al heel mijn leven gehad. Toen ik dan ook voor mijn 15de verjaardag mijn eerste camera kreeg begon mijn avontuur. Ik vond voor een baas werken totaal niet leuk en wilde zelf mijn creativiteit inzetten en doen hoe ik zelf dingen wilde aanpakken. Ik wilde iets voor anderen betekenen en zag een toekomst hierin met de fotografie. Sindsdien ben ik full-time fotograaf. Het ondernemen heb ik niet van een vreemde, mijn ouders hebben vroeger een restaurant gehad en hier bleef het niet bij... In 2022 ben ik een groot avontuur aangegaan. Ik ben met mijn hele familie verhuist naar Oostenrijk. Ook in dit prachtige land vol onbeschrijfelijke locaties heb ik mijn fotografie doorgezet. Nu na 2 jaar ben ik in beide landen actief als paarden, honden en bedrijfsfotografe!

Nu wissel ik het leven in beide landen af en kan ik zo nog meer mensen blij maken met een magische herinnering of een professionele bedrijfsreportage voor commercieel gebruik.

Byannedegrund Fotografie Nederland

Hi, ik ben Anne!

*Alle pakketten zijn gebaseerd op 3 dieren/mensen. Wil je met meerdere personen/paarden op de foto? Dan heb ik hiervoor een speciaal tarief van €40 per persoon en/of dier. Kinderen onder de 12 jaar kunnen per 2 voor deze prijs meedoen. Veulens en kleine puppy's tot 6 maanden kunnen ook per 2 meedoen. Deze prijs komt los op het huidige bedrag van de fotoshoot nog erbij. 

 

Alle pakketten zijn exclusief reiskosten. Dit tarief word berekend op basis van waar ik op dat moment ben met een kilometer vergoeding van €0,23 per kilometer.

Postcode in Oostenrijk is 6622.

Postcode in Nederland is 3053 GV.

 

 Alle tijden zijn maximale tijden. Het kan zijn dat we eerder klaar zijn. Dit ligt aan hoe voorspoedig de fotoshoot loopt.

Heb je speciale wensen? Dan kan ik een pakket voor jou op maat maken. Neem gerust contact op!

Jij kan deze foto's ook met jouw dier ontvangen!

bottom of page