top of page

Photoshop les

Use Your Magic!

Wilt u precies weten welke photoshop trucjes ik in petto heb en welke tools ik gebruik? In deze 1-op-1 online Photoshop les leer ik u alles wat ik mijzelf heb aangeleerd in de afgelopen 3 jaar. Geloof mij dat is heel veel informatie! We gaan  +/- 1,5 uur online in de praktijk aan de slag om uw foto's nog meer te laten shinen (like Magic!).

Misschien bent u wel opzoek hoe u uw foto's warmer kunt maken of hoe u het onderwerp er meer uit kan laten springen? Of misschien bent u wel net begonnen met fotograferen en zoekt u nog uw weg binnen Photoshop? De vragen die u heeft gaan we bespreken & behandelen!

Dit zit er allemaal inbegrepen!

1-op-1 hulp in Photoshop

Uitgebreide informatie Guide ter voorbereiding

De les wordt opgenomen zodat u altijd terug kan kijken!

Al je vragen stellen over Photoshop

Feedback over 3 bewerkte foto's na de les (weer 1-op-1!)

Ook dit willen kunnen?

Byannedegrund fotografie.JPG
Byannedegrund Fotografie.jpg

Onbewerkte foto

Bewerkt

Wat zeggen andere leerlingen?

IMG_1043 raw .jpg
IMG_1043-1 kopiëren 2.jpg
" Ik bewerkte mijn foto's al in Photoshop maar miste de wauw-factor. Met de duidelijke uitleg van Anne heb ik deze gevonden!! Echt heel mooi en goed uitgelegd. Het was het geld meer dan waard, ik heb weer zoveel bijgeleerd!! Maar nu heb ik wel een probleem; want nu heb ik honger naar nog meer van haar bewerkingen!"

Carine Baldewijns

Hoe gaat de les in zijn werk?

Voorbereiding

Als eerste nemen we uw 'struggle' punten door die u eerder aan mijn heeft doorgegeven via de mail (alle informatie hierover ontvangt u in de guide). Ik kan mij zo voorbereiden op de les omdat ik dan weet waar ik op kan letten en extra nadruk op moet leggen met dingen uitleggen.

Foto's bewerken

Ik ga vervolgens één foto bewerken (die ik zelf heb genomen). De foto die ik ga bewerken sluit natuurlijk aan op uw soort fotografie. Dus een paarden of honden foto. Tussendoor geef ik uitleg over de stappen die ik maak tijdens het bewerken en kan u aantekeningen maken. In de mail heeft u van tevoren twee foto's doorgeven van uzelf die ik ga bewerken. Deze bewerk ik hoe ik denk dat de foto als mooiste tot zijn recht komt. Bijvoorbeeld meer warmte of een zonsondergang look terwijl de foto overdag is genomen.  Hier kan u tussendoor ook vragen stellen. De les duurt +/- 1,5 uur.

Byannedegrund fotografie

Vragen

Aan het einde van de les is er natuurlijk ook de ruimte om uw laatste vragen te stellen. Ook wanneer de les is afgelopen kan u altijd nog gerust contact opnemen voor verdere vragen! Ook mag u achteraf na de les maximaal 3 bewerkte foto's (in 1x) opsturen waar ik feedback over ga geven! We plannen dan weer een online meeting  in, zodat ik echt tegen uzelf de feedback kan geven i.p.v bijvoorbeeld een bestandje met de feedback tekst.  

De Photoshop les is te boeken voor honden & paarden fotografie. (blackfoto's en bedrijfsfoto's word later apart aangeboden!)

Juist interesse in een Photoshop les blackfotografie of bedrijfsfotografie? Vul dan hier het contact formulier op en dan neem ik contact met u op!

Ook dit willen kunnen?

Byannedegrund Fotografie.JPG

Onbewerkte foto

Byannedegrund fotografie.jpg

Bewerkt

Byannedegrund fotografie.jpg

Nog wat praktische informatie

De gehele Photoshop les word opgenomen en achteraf verstuurd naar u, zodat u deze altijd opnieuw kan terug kijken. De les vindt online plaats en wordt gehouden via Zoom. Nadat u de Photoshop les heeft geboekt ontvangt u als eerste een uitgebreide Guide ter voorbereiding via de mail waar ik nog alles een keer vertel, maar iets meer in detail. Ook staat er aan het einde van deze guide een to-do lijstje met een aantal puntjes die u moet gedaan hebben voorafgaand aan de Photoshop les. Dit om een optimaal magisch resultaat te behalen!

Bent u klaar om uw foto's echt naar een volgend level te brengen?

Beschikbaar in: honden en paarden foto's. (Geen blackfoto's)

Beschikbaar voor: Beginnend, licht gevorderd & gevorderd

UW INVESTERING: €139

Boek hier uw Photoshop les!

Alvast bedankt voor het boeken van uw Photoshop les! Ik neem binnen 48 uur contact met u op.

bottom of page