top of page

Fotoreis Oostenrijk

INSCHRIJVEN VOOR DE INTERESSE LIJST VAN 2024 IS NIET MEER MOGELIJK! 💛

Altijd al op reis willen gaan naar een te gek land met mensen die dezelfde passie delen als u? Kom samen met mij en andere fotografen een geweldig avontuur beleven boordevol gezelligheid, fotograferen, nieuwe theorie leren en mooie herinneringen maken!

Wat houd deze reis in?

 

Van 06-05 tot 11-05 2024 organiseer ik een fotoreis naar mij toe in het mooie Oostenrijk! Dit word een reis vol met geweldig portfolio materiaal schieten, ideeën uitwisselen met elkaar, theorie gedeelte, branding foto's van elkaar maken en nog zoveel meer! Jullie slapen in ons appartementen huis 'Mountainlodge Tirol'. 

De reis informatie komt na de zomer van 2023 allemaal eraan via mijn social media kanalen, maar...!

Er is nu een interesse lijst waar u zich voor kan aanmelden! Maar An, waarom zou ik mij hiervoor moeten aanmelden?

 

 

 

 

 

 

Dit zijn dus twee enorm grote voordelen! Aanmelden is heel simpel via het formulier hier onderaan deze pagina.

Invulling van de reis

Locaties

Ondertussen heb ik al prachtige plekken gezien  waar ik jullie naar mee wil nemen om foto's te maken. Dit is onder andere de Heiterwangersee & de Blindsee (Duitsland). Natuurlijk staan nog wat andere plekken op de planning maar die zullen worden bekend gemaakt wanneer de hele inhoud van de reis compleet is!

 

 

 

 

 

 

 

Modellen

 

Let op! Met deze reis zetten wij paarden & honden op de foto!

Natuurlijk zorg ik voor gave en diverse modellen voor op de locaties!

Één ding is zeker; mijn hond Saar zal model staan voor jullie.

 

Theorie & sparren met elkaar

Naast het fotograferen is er ook tijd voor om onze foto's te bekijken en te gaan nabewerken. Ook tijdens de theorie & nabewerking momenten ben ik beschikbaar om je vragen te stellen. Hoe crop ik het beste mijn foto's i.v.m de bergen? Of hoe kan ik proberen dat de aandacht naar het model maar ook de prachtige natuur op de achtergrond gaat? Dit alles bespreken we met elkaar. 

Verblijfplaats

Jullie slapen deze dagen in ons appartementen huis 'Mountainlodge Tirol'. Wij hebben onze eigen luxe Oostenrijkse lodges op de eerste en tweede verdieping. Deze staan helemaal tot onze beschikking. Dit zijn volwaardige lodges met een woon, eet en slaapgedeelte aanwezig. Er komen voor het boeken van de reis verschillende kamer pakketten. U kan dus een pakket kiezen waar u alleen slaapt of met anderen. 

Alvast willen zien hoe het eruit ziet? Check de website dan hier.

Wat verder wel en niet inbegrepen bij de reis zit horen de deelnemers van de interesse lijst ook als eerste natuurlijk! Dit komt u te weten in November waar de daadwerkelijke mail wordt verstuurd dat je de reis kan boeken! Vergeet u dus hier onderaan niet aan te melden voor de interesse lijst!

 

Ik kan niet wachten om u te verwelkomen in het land van prachtige omgevingen, meren en dieren!

*Voor de eerste editie van de reis zijn alleen fotografen uit Nederland en België toegestaan. Woont u met uw paard en/of hond in de buurt van Berwang? En vind u het leuk om met uw dier(en) model te staan voor één van onze fotoshoots? Stuur mij dan graag even mailtje naar byannedegrundfotografie@gmail.com.

Liefs, Anne

 

U krijgt als ALLEREERSTE alle informatie over de fotoreis naar u toe gemaild.

U krijgt ook als ALLEREERSTE de mogelijkheid om uw plekje te bemachtigen voor alle andere mensen die zich niet hebben ingeschreven voor de interesse lijst!

Heiterwanger See oostenrijk fotoreis
Eibsee oostenrijk fotoreis
Oostenrijk fotoreis
Eibsee oostenrijk fotoreis
bottom of page