top of page

Bedrijfsfotografie

Bent u: een hippische ondernemer, kapster, makelaar, honden school eigenaar, influencer, nagelstyliste, visagist of een ander soort ondernemer? Dan bent u bij bij aan het juiste adres voor een bedrijfsshoot!

Wat super leuk dat u op deze pagina zit! Waarschijnlijk omdat u geïnteresseerd bent in een bedrijf fotoshoot bij mij, informatie zoekt over hoe het allemaal bij een bedrijf fotoshoot in zijn werk gaat of misschien een shoot wilt boeken voor uw bedrijf. Leuk, ik ga u meer vertellen. Lees snel door! 

Hoe gaan de eerste stappen in zijn werk?


Zodra u een aanvraag heeft gedaan voor een fotoshoot, zal ik contact met u opnemen om een datum en het één en ander te bespreken (locatie, pakket en andere verzoekjes e.v.t, etc). Wanneer we een dag hebben afgesproken kan u als u dat wil een moodboard sturen voor als u een bepaald beeld hebt hoe de foto’s ongeveer moeten worden. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor mij als fotograaf, want dan heb ik een houvast.

Waar moet u op letten bij een fotoshoot?
Een aantal punten waar u op kan letten:

  • Draag geen streepjes kleding.

  • Het mooiste op de foto staat zacht kleuren. Zwart of donkere kleuren komen harder over. Ik raad u dus aan om nude kleuren te dragen.

  • Zorg dat u de ruimte van uw bedrijf opgeruimd en netjes is. Misschien wat extra decoratie spullen maken de foto's alleen maar sfeervoller! :)

  • Verder uw goede humeur en gezelligheid, die ik natuurlijk ook meebreng!

Voor de fotoshoot

Voorafgaand bespreken we de mogelijkheden voor de fotoshoot. U mag een locatie uitzoeken naar wens (natuurlijk weet ik ook veel mooie locaties waar we heen kunnen) en/of we shooten in uw bedrijfsruimte(s). We bespreken wat voor foto's we gaan maken. Misschien wilt u wel portret foto's of foto's van uw bedrijfsruimte. Of u wilt een gezamenlijke team foto? Dat kan allemaal! Als ik naar een locatie kom stuur ik 24 uur van tevoren van de afgesproken datum, een betaal verzoek met de reiskosten die voor mij van toepassing zijn. Dit is €0,20 per km vanaf 2662CG (hangt af van de benzine prijzen!). Deze dient vooraf betaald te worden, zodat ik nooit voor niets naar een locatie ga. (Over afzeggen van een fotoshoot, lees informatie hier). 

Na de fotoshoot


Wanneer we een super gezellige shoot samen heb gehad, ontvangt u binnen 72 uur de bestelpagina met de (onbewerkte) foto’s. Deze zijn door mij uitgekozen. Dit aantal kan verschillen tussen de 150 en 400  foto's. U kan extra bewerkte foto's bijbestellen,  voor €12,50,- per foto.

Zodra u de foto’s heeft gekozen die u bewerkt wilt hebben, stuur ik het factuur naar u. Deze dient wederom eerst betaald te worden. Daarna ga ik er mee aan de slag en ontvang u binnen uiterlijk 5 weken de foto’s (na betaling van het factuur). Ik houd de klant gedurende de tijd op de hoogte hoe het ervoor staat. Ook krijgt u een seintje van mij als de bewerkte foto’s in een apart mapje in uw persoonlijk uitzoek galerij staan, waar u ze kan downloaden met verschillende resoluties. Alles leg ik overigens duidelijk uit in de mail hoe u moet selecteren! Dus don’t worry! 

Verder probeer ik echt alle moeite en liefde in uw foto’s te stoppen, om zo een onvergetelijke herinnering aan u te geven! Ik probeer er een gezellige, relaxed, en vooral dat u op uw gemak bent, fotoshoot van te maken! 

Let op: het is NIET mogelijk om de onbewerkte foto's te ontvangen.

 

Ik hoop u zo genoeg informatie en een indicatie te geven hoe het in zijn werk gaat! Zijn er verder nog vragen mag u mij altijd een berichtje op Facebook of Instagram sturen. Of mail, bel of vul het contact formulier in.

 

 

Tot snel en misschien staat u wel binnenkort voor mijn lens!

*Door een shoot bij mij te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Lees die hier!

Before & After

Pakketten

Basic

Bijv: portret, werkwijze, groepsfoto's, ruimtes etc.


15  bewerkte foto's digitaal

 

90  minuten shoot tijd

(inclusief op en afbouw)


Hoge resolutie voor social media en afdrukken


Persoonlijke uitzoek galerij

Mogelijkheid tot nabestellen

€240,-

Deluxe

 Bijv: portret, werkwijze, groepsfoto's, ruimtes etc.


30  bewerkte foto's digitaal


150 minuten shoottijd

(Inclusief op en afbouw)


Hoge resolutie voor social media en afdrukken


Persoonlijke uitzoek galerij

Mogelijkheid tot nabestellen

€440,-

*Alle pakketten zijn gebaseerd op 1 persoon + eventueel dier. Wil u met meerdere personen/dieren op de foto? Dan heb ik hiervoor een speciaal tarief van €40 per persoon en/dier. Deze prijs komt op het huidige bedrag van de fotoshoot nog bij. 

 

Alle pakketten zijn exclusief reiskosten. Dit tarief word berekend op basis van waar ik op dat moment ben met een kilometer vergoeding van €0,23 per kilometer.

Postcode in Oostenrijk is 6622.

Postcode in Nederland is 3053 GV.

 Alle tijden zijn maximale tijden. Het kan zijn dat we eerder klaar zijn. Dit ligt aan hoe voorspoedig de fotoshoot loopt.

Heeft u speciale wensen? Dan kan ik een pakket voor u op maat maken. Neem gerust contact op!

bottom of page