top of page

Etablissement

Heeft u een eigen vakantiehuis, hotel, Air b&b, appartementenhuis, chalet(s) of camping? En zoekt u nog een fotograaf die uw pand op een warme, gezellige en magische sfeer voor u kan vastleggen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik vertel u graag meer over mijn werkwijze.

Ik neem opdrachten aan in:

Nederland

België

Oostenrijk

Duitsland

Hoe gaan de eerste stappen in zijn werk?


Wanneer ik uw interesse heb gewekt en u graag meer informatie zou willen ontvangen kan u mij een mailtje sturen. Hierin kan u aangeven dat u graag een offerte zou willen opvragen. Belangrijk voor mij om te weten voor deze offerte zijn de volgende punten:

 

- Wat voor pand heeft u?

- Hoeveel kamers/ruimtes moeten er op de foto?

- Hoeveel foto's heeft u per kamer/ruimte nodig?

- Wilt u nog foto's van bijvoorbeeld de parkeerplaats, buitenkant huis, openbare ruimtes in het huis etc?

- Locatie van uw pand.

 

Zodra u een aanvraag heeft gedaan, zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen en een offerte in orde maken. Na akkoord spreken we verder af om een datum en het één en ander te bespreken over de fotoshoot.

Waar moet u op letten bij een fotoshoot?
Een aantal punten waar u op kan letten:

  • Zorg dat alle kamers/ruimtes schoongemaakt en in orde zijn voor de fotoshoot. Denk hierbij ook aan eventueel de bedden opmaken!

  • Het handigste is natuurlijk dan ook wanneer de fotoshoot plaatsvind op een wisseldag of wanneer het pand leegstaat. Vergist u zich niet om de tijd die ik nodig heb om elke kamer/ruimte volledig op de foto te krijgen! 

Voor de fotoshoot

Voorafgaand hebben we een tijd en datum afgesproken voor de fotoshoot. (Over afzeggen van een fotoshoot, lees alle informatie hier). Als ik naar een locatie kom stuur ik 24 uur van tevoren van de afgesproken datum, een betaal verzoek met de reiskosten die voor mij van toepassing zijn. Dit is €0,23 per km vanaf 3053 GV (Nederland) en 6622 (Oostenrijk). Deze dient vooraf betaald te worden. 

Na de fotoshoot


Wanneer de fotoshoot gedaan is ontvangt u binnen 72 uur de uitzoek galerij met de onbewerkte foto’s. Deze zijn door mij uitgekozen op scherpte, compositie etc. Dit aantal kan enorm verschillen en ligt eraan hoe groot de opdracht is. U kan extra bewerkte foto's bijbestellen,  voor €12,50,- per foto.

Zodra u de foto’s heeft gekozen die u bewerkt wilt hebben, stuur ik het factuur naar u. Deze dient wederom eerst betaald te worden. Daarna ga ik er mee aan de slag en ontvang u binnen uiterlijk 5 weken de foto’s (na de dag van de betaling van het factuur). Ik houd u gedurende de tijd op de hoogte hoe het ervoor staat. Ook krijgt u een seintje van mij als de bewerkte foto’s in een apart mapje in uw persoonlijk uitzoek galerij staan, waar u ze kan downloaden met verschillende resoluties. Alles leg ik overigens duidelijk uit in de mail hoe u moet selecteren! Dus don’t worry! 

Verder probeer ik echt alle moeite en liefde in uw foto’s te stoppen, om zo uw pand op een gezellige, warme en magische sfeer over te latten brengen!

Let op: het is NIET mogelijk om de onbewerkte foto's te ontvangen.

 

Ik hoop u zo genoeg informatie en een indicatie te geven hoe de fotoshoot in zijn werk gaat! Zijn er verder nog vragen mag u mij altijd een berichtje op Facebook of Instagram sturen. Of mail, bel of vul het contact formulier in.

 

 

Tot snel en misschien staat uw pand binnenkort te shinen voor mijn lens!

*Door een shoot bij mij te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Lees die hier!

Warme & frisse bewerkingstijl!

Before!

Byannedegrund Fotografie
ADG_2184-Enhanced-NR.jpg

After!

Zie wie u voor gingen!

Mountainlodge Tirol

ADG_7560.jpg

Door Anne is onze hele website aangepakt! Veel lay-out en video's zijn onder armen genomen en ziet er nu fantastisch en overzichtelijk uit! Maar natuurlijk als mooiste kers op de taart: de foto's van ons huis (binnen & buiten)! Wat zijn die verschrikkelijk mooi, warm en uitnodigend geworden. Wij als eigenaren van de Mountainlodge Tirol zijn onwijs blij met deze geweldige make-over! Anne is erg aan te raden als fotograaf. Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen en bovendien, enorm gezellig! 

Claar & Leon 

Mijn portfolio

Zur Rose

Chalets/appartementen 

Mountainlodge Tirol

Lodges