top of page

De professionele look voor jouw vakantiehuis of pand!

Heb jij een eigen vakantiehuis, hotel, Air b&b, appartementenhuis, chalet(s) of camping? En zoek jij een fotograaf die jouw pand op een warme, gezellige en magische sfeer kan vastleggen?

Dat jij de foto's op al jouw platformen en verhuur sites zoals bijvoorbeeld booking.com en Easybooking foto's kan delen waar gasten een 'wow' gedachten bij krijgen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze.

Ik neem opdrachten aan in:

Nederland

België

Oostenrijk

Duitsland

Je hebt talloze foto's die je zelf gemaakt hebt met je mobiel van alle kamers. Alleen zou je zo graag foto's willen van goede kwaliteit die je kan inzetten voor je platformen. Denk aan Instagram , Facebook, Booking.com en dergelijke promotie kanalen.

 

Je staart nu maar naar je social media platformen en website, wetende dat je geen mooie professionele foto's hebt van je vakantiehuis.

Je wilt de investering wel maken, maar wil goed weten wat je precies bij de fotograaf kan verwachten.

Mensen in jouw omgeving zie je wel de investering maken en je ziet wat ze ervoor terug krijgen. Meer vakantie gasten en een serieuze uitstraling waarmee je ook serieuzere klanten mee aantrekt.

Je ziet vervolgens op hun socials de eindresultaten voorbij komen en je bent mega jaloers op ze dat zij wel professionele foto's hebben laten maken om een professionele look te geven voor hun verhuur.

Ik weet dat heel veel ondernemers niet investeren in professionele foto's laten maken. Maar deze foto's zijn voor een mooiere uitstraling zo belangrijk en kan dat niet vaak genoeg zeggen. Jouw gasten willen duidelijke, frisse en warme foto's zien van jouw huis & kamers. Sommige mensen vinden het prima om hun telefoon foto's op verhuur sites te plaatsen, hebben prima bezetting, maar zouden graag wel vol zitten. De volgende stap naar meer gasten en professionelere uitstraling ligt bij kwalitatief betere foto's. Die keus ligt bij jou.

 

Ik ben hier om je daarbij te helpen!

Etablissement eetkamer foto

Je hebt lang genoeg gewacht en het is tijd voor een verandering daarin!

Jij verlangt ook zo naar deze professionele foto's, want jij wilt groeien in je omzet!

 

Jij wilt ook jouw gasten een mooi kijkje kunnen geven in jouw huis door middel van duidelijke, frisse en warme foto's.

 

Jij zoekt iemand die naar je wensen luistert, flexibel is, de tijd neemt en oog heeft voor detail!

 

En die vind je bij mij!

Ik ga jou de foto's leveren waar jij zo naar opzoek bent om zo een professionelere uitstraling aan jouw vakantiehuis of pand te geven.

Etablissement buitenaanzicht foto
Etablissement woonkamer foto

Erg onder de indruk...

"Wij zochten een fotograaf om onze appartementen te fotograferen. Ik was erg onder de indruk van de foto’s van Mountainlodge. Doordat Anne ook in de buurt woont in Oostenrijk waar ons huis gelegen is, is het snel schakelen.

 

Anne reageert snel, is adequaat en heel enthousiast. De foto’s zijn prachtig geworden!"

- Arry Wegdam 

Hoe gaan de eerste stappen in zijn werk?


Wanneer ik je interesse gewekt heb en je graag meer informatie zou willen ontvangen kan je mij een mailtje sturen. Hierin kan je aangeven dat je graag een offerte zou willen opvragen.

Belangrijk voor mij om te weten voor deze offerte zijn de volgende punten:

 

- Wat voor pand heb je?

- Hoeveel kamers/ruimtes moeten er op de foto?

- Hoeveel foto's heb je per kamer/ruimte nodig?

- Wil je nog foto's van bijvoorbeeld de parkeerplaats, buitenkant huis, openbare ruimtes in het huis etc? Zo ja hoeveel?

- Locatie van je pand.

 

Zodra je een aanvraag gedaan hebt, zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen en een offerte in orde maken. Na akkoord spreken we verder af om een datum en het één en ander te bespreken over de fotoshoot.

Waar moet je op letten bij een fotoshoot?
 

 

Een aantal punten wat handig is waar je op let:

  • Zorg dat alle kamers/ruimtes schoongemaakt en in orde zijn voor de fotoshoot.
    Denk hierbij ook aan eventueel de bedden opmaken!

  • Het handigste is natuurlijk dan ook wanneer de fotoshoot plaatsvind op een wisseldag of wanneer het pand leegstaat. Vergis je niet om de hoeveelheid tijd die ik nodig heb om elke kamer/ruimte volledig op de foto te krijgen! 

Voor de fotoshoot

Voorafgaand hebben we een tijd en datum afgesproken voor de fotoshoot. (Over afzeggen van een fotoshoot, lees alle informatie hier). Als ik naar een locatie kom stuur ik 24 uur van tevoren van de afgesproken datum, een betaal verzoek met de reiskosten die voor mij van toepassing zijn. Dit is €0,23 per km vanaf 3053 GV (Nederland) en 6622 (Oostenrijk).

Deze dient vooraf betaald te worden. 

Na de fotoshoot


Wanneer de fotoshoot gedaan is ontvang je binnen 72 uur de uitzoek galerij met de onbewerkte foto’s. Deze zijn door mij uitgekozen op scherpte, compositie etc. Dit aantal kan enorm verschillen en ligt eraan hoe groot de opdracht is. Je kan extra bewerkte foto's bijbestellen,  voor €12,50,- per foto.

Zodra je de foto’s hebt gekozen die je bewerkt wilt hebben, stuur ik het factuur naar je op. Deze dient wederom eerst betaald te worden. Daarna ga ik er mee aan de slag en ontvang je binnen uiterlijk 5 weken de foto’s (na de dag van de betaling van het factuur). Ik hou je gedurende de tijd op de hoogte hoe het ervoor staat. Ook krijg je een seintje van mij als de bewerkte foto’s in een apart mapje in je persoonlijk uitzoek galerij staan, waar je ze kan downloaden met verschillende resoluties. Alles leg ik overigens duidelijk uit in de mail hoe je moet selecteren! Dus don’t worry! 

Verder probeer ik echt alle moeite en liefde in de foto’s te stoppen, om zo jouw pand op een gezellige, warme en magische sfeer te laten shinen!

Let op: het is NIET mogelijk om de onbewerkte foto's te ontvangen.

 

Ik hoop je zo genoeg informatie en een indicatie te hebben geven hoe de fotoshoot in zijn werk gaat! Zijn er verder nog vragen mag je mij altijd een berichtje op Facebook of Instagram sturen. Of mail, bel of vul het contact formulier in.

 

 

Tot snel en misschien staat jouw pand binnenkort te shinen voor mijn lens!

*Door een shoot bij mij te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Lees die hier!

Warme & frisse bewerkingstijl!

Before!

Etablissement woonkamer foto
Etablissement woonkamer foto

After!

Blije  ondernemers!

Mountainlodge Tirol

Etablissement buitenaanzicht foto

Door Anne is onze hele website aangepakt! Veel lay-out en video's zijn onder armen genomen en ziet er nu fantastisch en overzichtelijk uit! Maar natuurlijk als mooiste kers op de taart: de foto's van ons huis (binnen & buiten)! Wat zijn die verschrikkelijk mooi, warm en uitnodigend geworden. Wij als eigenaren van de Mountainlodge Tirol zijn onwijs blij met deze geweldige make-over! Anne is erg aan te raden als fotograaf. Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen en bovendien, enorm gezellig! 

Claar & Leon 

Waarom ga ik zo te werk?

2 JAAR
ervaring

Na een aantal ondernemers te hebben geholpen weet ik dat

deze manier van werken goed werkt voor ondernemers.

Ik bied echt een luisterend oor naar jou of jullie wensen en dit word altijd enorm gewaardeerd. 

 

Maar ook dat je precies bij mij kan aangeven hoeveel foto's je per kamer of ruimte nodig hebt vinden ondernemers fijn.  Het nauwe contact en het snelle reageren die je bij mij ontvangt, maar ook de flexibiliteit ervaren mensen als onwijs prettig.

Na verschillende soorten huizen te hebben fotografeert, weet ik hoe ik elke ruimte op zijn mooist kan laten shinen.

Deze manier werkt en als jij tot hier al aan het lezen bent weet ik dat dit ook de manier is waar jij naar op zoek bent voor jouw verhuur/verkoop foto's.

Voor wie is deze fotoshoot bedoeld?

Voor ondernemers met een eigen pand die verhuurt of verkocht wordt.

Voor die ondernemers die bereid zijn om in een groei te investeren.

Voor die ondernemers die opzoek zijn naar een gezellig fotograaf die oog heeft voor detail, warmte en sfeer.

Voor die ondernemers die graag warme, heldere en frisse foto's willen ontvangen.

Ik ben zelf paardrijdster en trotse oudste zus van mijn hond Saar. Daarom ben ik gespecialiseerd in de honden en paarden fotografie. Speciaal voor deze dieren heb ik een enorme liefde en leg ik deze maar al te graag vast! Veel klanten zeggen dat hun dier niet fotogeniek is of niet leuk staat op foto's... Daar geloof ik dus NIET in! Elk dier is uniek en door mijn vele ervaring met het hiervan vastleggen weet ik precies hoe ik jouw hond of paard op zijn manier kan laten shinen op foto's.

 

Na deze shoots veel gefotografeerd te hebben begon een andere passie te ontstaan en dat was andere ondernemers voorzien van frisse, warme en professionele foto's van hun bedrijf. Dat is onwijs belangrijk voor als je je bedrijf naar een hoger level wilt tillen. Je moet gewoon professionele foto's hebben. Dat zegt het al: het straalt professionaliteit uit. Kijk maar naar mijn foto hier rechts. Een mooie professionele foto heb ik laten maken zodat jullie ook een professioneel beeld van mij krijgen. Zo ontstond de bedrijfsfotografie erbij.

 

Ik miste naast mensen een herinnering geven ook het stukje creatieve informatie overbrengen aan andere fotografen en hun te leren waar ik ook zoveel plezier in heb. Namelijk: Photoshop! Het bewerken van een bewolkte en sfeerloze foto's naar warme, magische en heldere foto's is een kunst apart, geloof mij! Maar oh zo fantastisch om te doen! Dit leer ik dus graag aan anderen fotografen doormiddel van mega veel informatie delen en 1-op-1 hulp te bieden! Want hoe K3 het ooit zei: "Iedereen kan toveren"🪄

 

Mijn motto is dan ook: Laten we samen magie vastleggen

 

Passie voor foto's maken heb ik al heel mijn leven gehad. Toen ik dan ook voor mijn 15de verjaardag mijn eerste camera kreeg begon mijn avontuur. Ik vond voor een baas werken totaal niet leuk en wilde zelf mijn creativiteit inzetten en doen hoe ik zelf dingen wilde aanpakken. Ik wilde iets voor anderen betekenen en zag een toekomst hierin met de fotografie. Sindsdien ben ik full-time fotograaf. Het ondernemen heb ik niet van een vreemde, mijn ouders hebben vroeger een restaurant gehad en hier bleef het niet bij... In 2022 ben ik een groot avontuur aangegaan. Ik ben met mijn hele familie verhuist naar Oostenrijk. Ook in dit prachtige land vol onbeschrijfelijke locaties heb ik mijn fotografie doorgezet. Nu na 2 jaar ben ik in beide landen actief als paarden, honden en bedrijfsfotografe!

Nu wissel ik het leven in beide landen af en kan ik zo nog meer mensen blij maken met een magische herinnering of een professionele bedrijfsreportage voor commercieel gebruik.

Byannedegrund Fotografie

Hi, ik ben Anne!

Deze ondernemers gingen jou al voor!

Zur Rose

Chalets/appartementen 

Mountainlodge Tirol

Lodges