top of page

Honden Fotografie

Wat super leuk dat u op deze pagina zit! Waarschijnlijk omdat u geïnteresseerd bent in een honden fotoshoot bij mij, informatie zoekt over hoe het allemaal bij een honden fotoshoot in zijn werk gaat of misschien een shoot wilt boeken met/van uw hond. Leuk, ik ga u meer vertellen. Lees snel door! 

Hoe gaan de eerste stappen in zijn werk?


Zodra u een aanvraag heeft gedaan voor een fotoshoot, zal ik contact met u opnemen om een datum en het één en ander te bespreken (locatie, pakket en andere verzoekjes e.v.t, etc). Wanneer we een dag hebben afgesproken kan u, als u dat wilt, een moodboard sturen voor als u een bepaald beeld heeft hoe de foto’s ongeveer moeten worden. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor mij als fotograaf, want dan heb ik een houvast.

Waar moet u op letten bij een fotoshoot?
Een aantal punten waar u op kan letten:

  • Draag geen streepjes kleding.

  • Het mooiste op de foto staat zacht kleuren. Zwart of donkere kleuren komen harder over. Ik raad u dus aan om nude kleuren te dragen.

  • Zorg dat de hond er helemaal klaar voor is. Een kammetje door zijn/haar vacht bijvoorbeeld ;).

  •  Afleidings dingetjes zijn handig, zoals een ballon, een badeend, een paraplu, hond of andere dier geluidjes. Kijk wat voor uw hond werkt. Zelf heb ik ballonnen, een paraplu, piep balletjes en honden snoepjes altijd bij mij.

  • Er is een mogelijkheid om mijn showlijn te gebruiken of uw eigen band en riem bijvoorbeeld om doen. Beide zijn mooi, want met een showlijn lijkt het alsof uw hond ‘los’ staat (de showlijn werk ik weg in het editten) en een band voor een wat chiquere look! Band en riem kan ik niet beloven om die mooi weg te krijgen. Houd hier dus rekening mee. Het beste is dan om sowieso een dunne band en riem om te doen.

  • Het is handig als u een tweede persoon meeneemt naar de shoot. Die kan bijvoorbeeld spullen van u aannemen, uw hond even vasthouden, maar het allerbelangrijkste: uw hond afleiden. Hij/zij kan honden of andere diergeluidjes bijvoorbeeld afspelen en dan kan ik mij goed focussen op de foto’s!

  • Verder uw goede humeur en gezelligheid, die ik natuurlijk ook meebreng!

Voor de fotoshoot

Voorafgaand bespreken we de mogelijkheden voor de fotoshoot. U mag een locatie uitzoeken naar wens (natuurlijk weet ik ook veel mooie locaties waar we heen kunnen) en bespreken wat voor foto's we gaan maken. Als we naar een locatie gaan stuur ik 24 uur van tevoren van de afgesproken datum, een betaal verzoek met de reiskosten die voor mij van toepassing zijn. Dit is €0,20 per km vanaf 2662CG (hangt af van de benzine prijzen!). Deze dient vooraf betaald te worden, zodat ik nooit voor niets naar een locatie ga. (Over afzeggen van een fotoshoot, lees informatie hier). 

Na de fotoshoot


Wanneer we een super gezellige shoot samen hebben gehad, ontvangt u binnen 72 uur de bestelpagina met de (onbewerkte) foto’s. Deze zijn door mij uitgekozen. Dit aantal kan verschillen tussen de 50 en 300 foto's. U kan extra bewerkte foto's bijbestellen voor €15,- per foto.

Zodra u de foto’s heeft gekozen die u bewerkt wilt hebben, stuur ik het factuur naar u. Deze dient wederom eerst betaald te worden en daarna ga ik er mee aan de slag. U ontvangt binnen 4 weken de foto’s nadat u het factuur betaald heef. Ik houd de klant gedurende de tijd op de hoogte hoe het ervoor staat. Ook krijgt u een seintje van mij als de bewerkte foto’s, in een apart mapje, in uw persoonlijk uitzoek galerij staan. Daar kan u ze downloaden met verschillende resoluties. Alles leg ik overigens duidelijk uit in de mail hoe u moet selecteren! Dus don’t worry! 

Verder probeer ik echt alle moeite en liefde in jullie foto’s te stoppen, om zo een onvergetelijke herinnering aan u te geven! Ik probeer er een gezellige, relaxed, en vooral dat u op uw gemak bent, fotoshoot van te maken! 

Let op: het is NIET mogelijk om de onbewerkte foto's te ontvangen.

Mijn hond is een moeilijk model of kan snel afgeleid/onrustig zijn, wat nu?


Dat maakt helemaal niks uit! Ik heb ervaring met jonge, drukke en snel afgeleide honden. We proberen iets en zodra u of uw hond niet op zijn/haar gemak voelt stoppen we gelijk en proberen we wat anders! Ook heb ik afleiding dingetjes bij mij, zoals een ballon wat uw hond kan afleiden.  Als je wilt voorkomen dat uw hond onrustig word, zoek een relaxte locatie uit voor de shoot waar u weet dat u hond daar ook op zijn of haar gemak is. Geef zeker van tevoren bij mij aan waar ik e.v.t op moet letten.

 

 

Ik hoop u zo genoeg informatie en een indicatie te geven hoe het in zijn werk gaat! Zijn er verder nog vragen, mag u mij altijd een berichtje op Facebook of Instagram sturen. Of mail, bel of vul het contact formulier in.

 

 

Tot snel en misschien staat u wel binnenkort met uw hond voor mijn lens!

*Door een shoot bij mij te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Lees die hier!

Before & After

Pakketten

Brons

Rij en/of portret foto's


bewerkte foto's digitaal


30 minuten shoottijd


Hoge resolutie voor social media en afdrukken


Persoonlijke uitzoek galerij

Mogelijkheid tot nabestellen

1 hond + baasje*

€100,-

Zilver

Rij en/of portret foto's


10  bewerkte foto's digitaal


60 minuten shoottijd


Hoge resolutie voor social media en afdrukken


Persoonlijke uitzoek galerij

Mogelijkheid tot nabestellen

1 hond + baasje*

€170,-

Goud

Rij en/of portret foto's


15  bewerkte foto's digitaal


90 minuten shoottijd


Hoge resolutie voor social media en afdrukken


Persoonlijke uitzoek galerij

Mogelijkheid tot nabestellen

1 hond + baasje*

€240,-

*Alle pakketten zijn gebaseerd op 1 hond + baasje. Wil u met meerdere personen/paarden op de foto? Dan heb ik hiervoor een speciaal tarief van €40 per persoon en/of dier. Deze prijs komt op het huidige bedrag van de fotoshoot nog bij. 

 

Alle pakketten zijn exclusief reiskosten. Dit tarief word berekend op basis van waar ik op dat moment ben met een kilometer vergoeding van €0,23 per kilometer.

Postcode in Oostenrijk is 6622.

Postcode in Nederland is 3053 GV.

 

 Alle tijden zijn maximale tijden. Het kan zijn dat we eerder klaar zijn. Dit ligt aan hoe voorspoedig de fotoshoot loopt.

Heeft u speciale wensen? Dan kan ik een pakket voor u op maat maken. Neem gerust contact op!

bottom of page