top of page

Winter Wonderland

Wat super leuk dat u op deze pagina zit! Waarschijnlijk omdat u geïnteresseerd bent in een Winter Wonderland fotoshoot bij mij of informatie zoekt over hoe het allemaal bij een Winter Wonderland fotoshoot in zijn werk gaat. Leuk, ik ga u meer vertellen. Lees snel door! 

Hoe gaan de eerste stappen in zijn werk?


Zodra u een aanvraag heeft gedaan voor een fotoshoot, zal ik contact met u opnemen om een datum en het één en ander te bespreken (locatie, pakket en andere verzoekjes e.v.t, etc). Wanneer we een dag hebben afgesproken kan u, als u dat wilt, een moodboard sturen voor als u een bepaald beeld heeft hoe de foto’s ongeveer moeten worden. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor mij als fotograaf, want dan heb ik een houvast.

Waar moet u op letten bij een fotoshoot?
Een aantal punten waar u op kan letten:

  • Draag geen streepjes kleding.

  • Het mooiste op de foto staat zacht kleuren. Zwart of donkere kleuren komen harder over. Ik raad u dus aan om nude kleuren te dragen.

  • Zorg dat uw paard/hond klaar staat als ik kom (stel u doet dit niet, dan gaat het van uw shoot tijd af en dat is zonde).

  • Zorg dat uw paard/hond er verzorgd uitziet. Denk hierbij aan; staart wassen, e.v.t inknotten van de manen, kammetje door de vacht etc. 

  • ‘Attributen’ mag u meenemen! Enkele voorbeeldjes zijn: een (fleece)deken, hoofdstel, peesbeschermers of andere bekleding. Ook afleidings dingetjes zijn handig, zoals een ballon, een badeend, een paraplu, paarden/honden of andere dier geluidjes. Kijk wat voor uw paard/hond werkt. Zelf heb ik ballonnen en een paraplu altijd bij mij.

  • Er is een mogelijkheid om mijn fotohalster te gebruiken of uw eigen hoofdstel bijvoorbeeld om doen. Beide zijn mooi, want met een fotohalster lijkt het alsof uw paard ‘los’ staat (het halster werk ik weg in het editten) en een hoofdstel voor een wat chiquere look! Hoofdstellen en halsters werk ik niet weg. Voor de hond heb ik een showlijn waar u gebruik van mag maken. Deze werk ik net zoals de fotohalster van de paarden weg in het bewerken. Een band en riem mag ook. Als u wilt dat ik deze wegwerk kan ik dat net 100% beloven dat het er mooi uit komt te zien. Kies sowieso de dunste band en riem die u heeft.

  • Het is handig als u een tweede persoon meeneemt naar de shoot. Die kan bijvoorbeeld spullen van u aannemen, uw paard/hond even vasthouden, maar het allerbelangrijkste: uw paard/hond afleiden. Hij/zij kan geluidjes bijvoorbeeld afspelen en dan kan ik mij goed focussen op de foto’s!

  • Verder uw goede humeur en gezelligheid, die ik natuurlijk ook meebreng!

Voor de fotoshoot

Voorafgaand bespreken we de mogelijkheden voor de fotoshoot. U mag een locatie uitzoeken naar wens (natuurlijk weet ik ook veel mooie locaties waar we heen kunnen) en bespreken wat voor foto's we gaan maken. Als we naar een locatie gaan stuur ik 24 uur van tevoren van de afgesproken datum, een betaal verzoek met de reiskosten die voor mij van toepassing zijn. Dit is €0,20 per km vanaf 2662CG (hangt af van de benzine prijzen!). Deze dient vooraf betaald te worden, zodat ik nooit voor niets naar een locatie ga. (Over afzeggen van een fotoshoot, lees informatie hier). 

Na de fotoshoot


Wanneer we een super gezellige shoot samen hebben gehad, ontvangt u binnen 72 uur de bestelpagina met de (onbewerkte) foto’s. Deze zijn door mij uitgekozen. Dit aantal kan verschillen tussen de 50 en 300 foto's. U kan extra bewerkte foto's bijbestellen, voor €15,- per foto.

Zodra u de foto’s heeft gekozen die u bewerkt wilt hebben, stuur ik het factuur naar u. Deze dient wederom eerst betaald te worden en daarna ga ik er mee aan de slag. U ontvangt binnen 4 weken de foto’s nadat het factuur betaald is. Ik houd de klant gedurende de tijd op de hoogte hoe het ervoor staat. Bij Winter Wonderland krijgt u alleen de bewerkte foto's met natuurlijk de sneeuw edit. U krijgt de foto zonder sneeuw look niet. U krijgt een seintje van mij als de bewerkte foto’s in een apart mapje in uw persoonlijk uitzoek galerij staan, waar u ze kan downloaden met verschillende resoluties. Alles leg ik overigens duidelijk uit in de mail hoe u moet selecteren! Dus don’t worry! 

Verder probeer ik echt alle moeite en liefde in jullie foto’s te stoppen, om zo een onvergetelijke herinnering aan u te geven! Ik probeer er een gezellige, relaxed, en vooral dat u op uw gemak bent, fotoshoot van te maken! 

Let op: het is NIET mogelijk om de onbewerkte foto's te ontvangen.

Mijn paard/hond is een moeilijk model of kan snel gespannen zijn, wat nu?


Dat maakt helemaal niks uit! Ik heb ervaring met jonge, drukke en snel gespannen paarden en honden. We proberen iets en zodra u of uw paard/hond niet op zijn/haar gemak voelt stoppen we gelijk en proberen we wat anders! Ook heb ik afleiding dingetjes bij mij, zoals een ballon wat je paard/hond kan afleiden.  Als u wilt voorkomen dat uw paard/hond gespannen word, zoek een relaxte locatie uit voor de shoot waar u weet dat u paard/hond daar ook relaxed is. Geef zeker van tevoren bij mij aan waar ik e.v.t op moet letten.

 

 

Ik hoop u zo genoeg informatie en een indicatie te geven hoe het in zijn werk gaat! Zijn er verder nog vragen mag u mij altijd een berichtje op Facebook of Instagram sturen. Of mail, bel of vul het contact formulier in.

 

 

Tot snel en misschien staat u wel binnenkort met uw  paard of hond voor mijn lens!

*Door een shoot bij mij te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Lees die hier!

Before & After

Pakket

Snow

Portret foto's/actie foto's


 bewerkte foto's digitaal


30 minuten shoottijd


Hoge resolutie voor social media en afdrukken


Persoonlijke uitzoek galerij

Mogelijkheid tot nabestellen

1 paard/hond + ruiter/baasje*

€95,-

*Alle pakketten zijn gebaseerd op 1 paard + ruiter/ hond + baasje. Wilt u met meerdere personen/paarden/honden op de foto? Dan heb ik hiervoor een speciaal tarief van €40 per persoon en/of dier. Deze prijs komt op het huidige bedrag van de fotoshoot nog bij. 

 

Alle pakketten zijn exclusief reiskosten. Dit tarief word berekend op basis van waar ik op dat moment ben met een kilometer vergoeding van €0,23 per kilometer.

Postcode in Oostenrijk is 6622.

Postcode in Nederland is 3053 GV.

 

 De tijd is een maximale tijd. Het kan zijn dat we eerder klaar zijn. Dit ligt aan hoe voorspoedig de fotoshoot loopt.

Heeft u speciale wensen? Dan kan ik een pakket voor u op maat maken. Neem gerust contact op!

bottom of page