top of page

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen van Byannedegrund Fotografie. Zit uw antwoord er niet tussen? Neem gerust met mij contact op voor uw vraag!

Welke bestanden ontvang ik?

U ontvangt de JPG bestanden van de foto's. U kan geen onbewerkte foto's van mij ontvangen. Hier heb ik een aantal simpele redenen voor. Ik bewerk de foto's omdat ik net even dan dat laatste magische stukje aan een foto kan geven. Ik licht vaak het onderwerp eventjes wat op, zodat jullie er mooi uit springen, ik maak de foto ook een stuk warmer en gezelliger en ik zorg dat alle kleuren wat meer in balans zijn. Vaak willen klanten ook nog een paar dingetjes weggewerkt hebben, zoals een elastiekje om de pols, een raar plukje haar of een oortje van hun paard of hond naar voren.  Wanneer ik deze stappen niet doe, is voor mij de foto simpelweg nog niet af. U kiest een professionele fotograaf om hun bewerking stijl en sfeer en niet voor de onbewerkte foto's lijkt mij! U moet het zo zien, u vraagt een schilder ook niet om alleen de primer op de muur te verven, toch? ;)  Daarnaast staan op deze foto's niet mijn logo en kunnen deze op het internet voor de verkeerde doeleinde gebruikt worden. Ik plaats op mijn Instagram ook altijd de foto's met logo's! Ik hoop dat u dit begrijpt!

Mag ik zelf een locatie uitkiezen?

Jazeker. U mag zelf een gewenste locatie binnen Nederland uitkiezen.

Ik moet helaas de fotoshoot afzeggen. Hoe nu verder?

Graag hoor ik dit zo snel mogelijk. Ik kan dan namelijk nog iemand anders op uw plaats inplannen. Lees voor informatie over het afzeggen van een fotoshoot hier

Waar is je prijs op gebaseerd?

Ik heb mijn prijs gebaseerd op de kosten die ik voor de fotografie maak. In de prijs zit een stukje klantencontact, foto's maken, foto's uitzoeken en online zetten in een persoonlijke uitzoek galerij, foto's bewerken en uiteindelijk opsturen. Hier komt heel veel uur werk bij kijken. Gemiddeld zo'n 16 uur per shoot.

Ik heb een fotoshoot geboekt alleen ze voorspellen regen, wat nu?

Ik houd gedurende de dagen voorafgaand aan de shoot met de klant contact hierover. We kiezen dan gewoon een nieuwe datum uit. 

Hoe ver van te voren moet ik een fotoshoot boeken?

Het is aan te raden om minimaal 3 weken van tevoren een fotoshoot te boeken. Wilt u graag op korte termijn een fotoshoot? Bijvoorbeeld vanwege ziekte of dat uw paard of hond niet lang meer heeft? Dan kan u ten aller tijde gewoon contact opnemen met mij. Ik zal dan altijd mijn uiterste best doen om ergens een plekje voor u te creëren!

Kan ik later nog foto's bijbestellen?

Natuurlijk kan dit. Uw foto's blijven bewaard bij mij! Wel loopt uw persoonlijke uitzoek galerij af na een maand, maar u kan mij gerust een mailtje sturen met de vraag of ik hem opnieuw wil uploaden.

Ik wil graag met meerder personen/paarden/honden een fotoshoot boeken.

Wat onwijs leuk dat u met meerdere personen of dieren op de foto wilt. Voor een extra tarief van €40 per persoon/dier is dit mogelijk.

Hoe boek ik een fotoshoot?

Vul graag het contact formulier in! Of stuur mij een persoonlijk mailtje naar: byannedegrundfotografie@gmail.com.

Ik wil mij graag aanmelden voor mini fotoshoots. Hoe kan ik dat doen?

Alle Minishoots dagen kondig ik aan via mijn Facebook en Instagram accounts. Alleen via daar is het mogelijk om een plekje te boeken. 

 

Ook heb ik een aantal thema fotoshoots. Bijvoorbeeld de Winter Wonderland en de blackshoots. Deze kan u ter aller tijde boeken. Wilt u graag met uw stal of hondenclub meerder fotoshoots boeken? Bijvoorbeeld iedereen een paar black foto's? Dan kan ik hier leuke pakketjes van maken (pp). Neem hiervoor contact met mij op. 

Kan ik een cadeaubon bestellen?

Zeker! Ik heb een Gift Card voor de shoots en een eCadeaubon die geldig is voor de website!

bottom of page