top of page

Wie is 'Anne'?

Mijn naam is Anne de Grund en ik ben 20 jaar jong. Ik kom oorspronkelijk uit Bergschenhoek (vlakbij Rotterdam), maar woon sinds 31 augustus 2022 gedeeltelijk van het jaar in Rinnen, Oostenrijk. Dat klopt, ik ben namelijk geëmigreerd! Ik woonde daar met mijn ouders, zusje en hond Saar (Golden Retriever van 5 jaar jong) tot aan afgelopen september. In september 2023 heeft mijn zusje namelijk de beslissing gemaakt om na een jaar terug te keren naar Nederland en daar haar studie verder voort te zetten. Dit gaf mij ook een kans om weer gedeeltelijk in Nederland te zijn voor de fotoshoots. Heel luxe, maar mag vanaf nu in beide landen een leventje hebben! Super dankbaar! Wanneer ik de helft van het jaar in Nederland dan ben, woon ik samen met mijn zusje samen in Schiebroek.

 

Wij zijn vorig jaar geëmigreerd omdat mijn ouders altijd al een grote droom hadden; een eigen appartementen huis runnen! Sinds de zomer van 2021 zijn we hier al mee bezig. Na veel zoeken zijn wij bij het prachtige Mountainlodge Tirol uitgekomen. Benieuwd naar ons nieuwe stekkie? ;) Hierbij de website: www.mountainlodge.tirol 

 

Mijn passie voor het fotograferen is ontstaan toen ik voor mijn 14de verjaardag mijn eerste camera kreeg. Mijn ouders zijn ondernemers, dus u hoeft niet te raden waar ik dat vandaan heb! Ik vindt het super mooi om mensen vast te leggen los of samen met hun lieve paard of hond. De connectie tussen mens en dier is het prachtigste wat er is! Vandaar die richting in de fotografie.

Naast honden en paarden fotografie heb ik de passie gekregen voor de bedrijfsfotografie. Ook ik weet als geen ander dat bedrijf foto's onwijs belangrijk zijn om uw business een powerboost te geven! En daar wil ik u heel graag bij helpen! Samen bespreken we wat voor foto's het beste bij uw bedrijf passen en welke sfeer en gevoel we willen overbrengen naar uw klanten. Enthousiast geworden? Zie hier verder mijn aanbod!

Verder doe ik ook al 12 jaar aan paardrijden. Paardrijden is voor mij, naast fotografie, een grote passie die ik met veel liefde doe. Van dressuur tot aan een sprongetje, maar ook carrousel rijden doe ik graag! Ik weet daarom ook goed met paarden om te gaan tijdens een shoot. Groot voordeel :). In 2022 heb ik mijn Anwarter diploma gehaald en geef ik in de winterseizoenen skiles. Ook heb ik mijn diploma behaald op het Grafisch Lyceum in Rotterdam, waar ik de opleiding Redactioneel medewerker heb afgerond. Voor mij voorlopig geen school meer. Waarom? Omdat ik mij graag 1000% wil gaan focussen op mijn bedrijf. Ik heb zoveel ideeën die ik wil gaan ondernemen! Naast mijn bedrijf help ik mijn ouders namelijk ook met het appartementen huis runnen en verzorg ik daarvoor de website en social media kanalen. 

Ik hoop dat ik u zo wat meer heb laten kennismaken met mij!

Liefs, Anne

 

Anne de Grund
Byannedegrund Fotografie.jpg
Oostenrijk.HEIC
Oostenrijk.heic
IMG_0217.JPG
cfd15a69-5141-4459-a047-7329241c9434.JPG

MIJN APPARATUUR

Byannedegrund Fotografie.jpg

Ik fotografeer met Nikon, namelijk de Nikon D850. Ik heb als lens de Nikon 70-200mm 2.8, de 85mm 1.4 Sigma Art lens & de 14-24 mm 2.8.  Deze drie lenzen zijn echt pareltjes en raad deze ook absoluut aan!

 

LAAT DIT HET BEGIN ZIJN VAN ONZE MOOIE 
SAMENWERKING

Byannedegrund Fotografie.jpg
bottom of page