top of page

Photoshop les

Use Your Magic!

Wil jij ook groeien in Photoshop?

Jij bent een beginnend tot licht gevorderde paarden & honden fotograaf die graag wilt groeien in Photoshop skills. Je weet de basis elementen al maar hebt geen kennis van de tools die je nou precies nodig hebt om jouw droom foto's te maken. Je hebt geen zin om honderden uren te kijken naar engelstalige Youtube tutorials waar je toch maar de helft van begrijpt. Jij opent nu jouw foto in Photoshop, past maar een beetje wat toe en weet dat je toch uiteindelijk 9/10 keer teleurgesteld gaat zijn hoe het eindresultaat word. Daarnaast raak je ook compleet overdonderd met alles waar je uit kan kiezen in Photoshop en wil je dat iemand jou precies gaat vertellen wat je kan gebruiken en wat je links kan laten liggen. Want... jij wilt net zoals mij, ook warme, heldere en magische beelden kunnen creëren en enorm blij kunnen zijn met de bewerking stijl waar jij nu zo van droomt om te hebben. Jij bent opzoek naar echte persoonlijke hulp van een Photoshop expert op het gebied van paarden en honden bewerking.  

Want eerlijk is eerlijk, jij weet het diep van binnen ook: om te groeien en beter te worden als fotograaf moet je investeren in kennis en daar horen je Photoshop skills ook bij! Ik ben die enthousiaste Photoshop expert die jou hierbij kan helpen. 

 

Byannedegrund Fotografie Oostenrijk

Jij wilt grote stappen gaan maken binnen Photoshop.

 

Je bent geen DIY persoon en wilt persoonlijke aandacht ontvangen.

Jij wilt iemand die met je meekijkt en feedback kan geven waardoor je daarna NOG meer kan groeien. 

Je weet ook niet wat je droom bewerking stijl is, omdat je elke keer maar wat doet. Het enigste dat je weet is dat je van warmte & magie in een foto houd en dat zo graag zou willen kunnen toepassen!

Je hebt wel klanten, maar als het op de nabewerking aankomt ben je zelf nooit echt blij met het eindresultaat wat je gemaakt hebt.

Onduidelijkheid en nog eens onduidelijkheid dat er in jouw hoofd doorgaat. Ik ben hier voor JOU om dat weg te nemen bij je en directe hulp te bieden.

 

Ik vertel je meer!

Wat zeggen andere leerlingen?

Honden fotografie
Honden fotografie
" Ik bewerkte mijn foto's al in Photoshop maar miste de wauw-factor. Met de duidelijke uitleg van Anne heb ik deze gevonden!! Echt heel mooi en goed uitgelegd. Het was het geld meer dan waard, ik heb weer zoveel bijgeleerd!! Maar nu heb ik wel een probleem; want nu heb ik honger naar nog meer van haar bewerkingen!"

Carine Baldewijns

Dit zit er allemaal bij inbegrepen!

1-op-1 hulp in Photoshop

Uitgebreide informatie Guide ter voorbereiding

Replay van de les 

Al je vragen stellen over Photoshop

Schriftelijke feedback over 3 bewerkte foto's na de les

Ook dit willen kunnen?

Paarden fotografie
Paarden fotografie

Onbewerkte foto

Bewerkt

Hoe gaat de les in zijn werk?

Begin van de les

Als eerste nemen we jouw 'struggle' punten door die je eerder aan mij hebt doorgegeven via de mail (alle informatie hierover ontvang je in de guide). Ik kan mij zo voorbereiden op de les omdat ik dan weet waar ik op kan letten en extra nadruk op moet leggen met de verschillende dingen uitleggen.

Foto's bewerken

Ik ga vervolgens één foto bewerken (die ik zelf heb genomen). De foto die ik ga bewerken sluit natuurlijk aan op jouw soort fotografie. Dus een paarden of honden foto. Tussendoor geef ik uitleg over de stappen die ik maak tijdens het bewerken en kan je gerust aantekeningen maken. Continue willen opletten? Geen probleem in de replay kan je natuurlijk alles nog terug zien hoe vaak je wilt! In de mail heb jij zelf van tevoren ook één foto doorgeven  die ik ga bewerken in de les. Deze bewerk ik hoe ik denk dat de foto als mooiste tot zijn recht komt. Bijvoorbeeld meer warmte of een zonsondergang look terwijl de foto overdag is genomen.  Hier kan je tussendoor uiteraard ook al je vragen stellen. De les duurt +/- 1,5 uur.

Groeien in Photoshop 1-op-1 les

Vragen

Aan het einde van de les is er natuurlijk ook de ruimte om je laatste vragen te stellen. Ook wanneer de les is afgelopen kan je altijd nog gerust contact opnemen voor verdere vragen! Ook mag je achteraf na de les maximaal 3 bewerkte foto's (in 1x) opsturen waar ik feedback over ga geven! We plannen dan of weer een online meeting  in of ik geef de feedback door via een spraakbericht!

Nog wat praktische informatie

De gehele Photoshop les word opgenomen en achteraf verstuurd naar je, zodat je deze altijd opnieuw kan terug kijken. De les vindt online plaats en wordt gehouden via Microsoft Teams. Nadat je de Photoshop les hebt geboekt ontvangt je als eerste een uitgebreide Guide ter voorbereiding via de mail waar ik nog alles een keer vertel, maar iets meer in detail. Ook staat er aan het einde van deze guide een to-do lijstje met een aantal puntjes die je moet gedaan hebben voorafgaand aan de Photoshop les. Dit om een optimaal magisch resultaat te behalen!

Ook dit willen kunnen?

Honden fotografie

Onbewerkte foto

Honden fotografie

Bewerkt

"Na het zien van een before en after van een foto die Anne bewerkt heeft wilde ik dit ook kunnen! Ik kan wel iets in photoshop maar het warmer maken en het onderwerp eruit laten springen is nog wel een probleem. Dit is de reden waarom ik bij Anne een photoshop les heb geboekt! Ik heb tijdens die les heel goed duidelijk gekregen hoe je bepaalde dingen in photoshop doet om een heel ander resultaat te boeken dan wat ik normaal zou doen! Ik vind het heel fijn om Anne als coach te hebben hierin want als je het na 1x niet begrijpt legt ze het meteen nogmaals uit met het enthousiasme die ze in zich heeft! Ik vond het heel fijn dat de les is opgenomen zodat ik deze terug kon kijken op een later tijdstip als het niet helemaal duidelijk was. Ik zou iedereen die meer wilt leren van photoshop deze les aanraden! Anne neemt de tijd en ze weet wat ze doet!"

Klanten byannedegrund Fotografie

- Daniëlle van Rijn

Waarom ga ik zo te werk?

4 JAAR+
ervaring

Na zoveel andere fotografen al geholpen te hebben weet ik dat deze manier van werken veel werkt voor heel veel mensen. Ik ben hier echt om jouw meer kennis en duidelijkheid te geven. Ik wil dat iedere fotograaf blij is met zijn foto's!

 

Maar ook de echte 1-op-1 hulp die je bij mij ontvangt vinden heel veel mensen fijn. Het letterlijk live zien bewerken en vragen kunnen stellen daarbij ervaren andere fotografen als onwijs prettig. 

Ik heb mega veel ervaring met verschillende situaties waarin foto's zijn genomen. Extreem donker, te overbelicht, te grauw of een moeilijk perspectief. Ik weet alles om er te voor zorgen dat jouw klanten denken: wauw wat een prachtige bewerking!

Na de les zeg ik geen "bedankt en tot ziens". Na de les mag je altijd je vragen nog stellen over Photoshop en kan je dus 3 bewerkte foto's (tegelijkertijd) insturen waarin ik persoonlijk schriftelijk feedback geef. Alles om ervoor te zorgen dat jij die groei gaat maken waar je van droomt!

Deze manier werkt en als jij tot hier al aan het lezen bent weet ik dat dit ook de manier is waar jij naar op zoek bent.

Voor wie is deze les bedoeld?

Voor paarden en honden fotografen.

Voor die fotografen die bereid zijn om in groei te investeren.

Voor die fotografen die geen DIY persoon zijn

maar echt op zoek zijn naar persoonlijke 1-op-1 hulp.

Voor die fotografen die precies willen leren hoe je warme, heldere en magische nabewerking toepast.

Ik ben zelf paardrijdster en trotse oudste zus van mijn hond Saar. Daarom ben ik gespecialiseerd in de honden en paarden fotografie. Speciaal voor deze dieren heb ik een enorme liefde en leg ik deze maar al te graag vast! Veel klanten zeggen dat hun dier niet fotogeniek is of niet leuk staat op foto's... Daar geloof ik dus NIET in! Elk dier is uniek en door mijn vele ervaring met het hiervan vastleggen weet ik precies hoe ik jouw hond of paard op zijn manier kan laten shinen op foto's.

 

Na deze shoots veel gefotografeerd te hebben begon een andere passie te ontstaan en dat was andere ondernemers voorzien van frisse, warme en professionele foto's van hun bedrijf. Dat is onwijs belangrijk voor als je je bedrijf naar een hoger level wilt tillen. Je moet gewoon professionele foto's hebben. Dat zegt het al: het straalt professionaliteit uit. Kijk maar naar mijn foto hier rechts. Een mooie professionele foto heb ik laten maken zodat jullie ook een professioneel beeld van mij krijgen. Zo ontstond de bedrijfsfotografie erbij.

 

Ik miste naast mensen een herinnering geven ook het stukje creatieve informatie overbrengen aan andere fotografen en hun te leren waar ik ook zoveel plezier in heb. Namelijk: Photoshop! Het bewerken van een bewolkte en sfeerloze foto's naar warme, magische en heldere foto's is een kunst apart, geloof mij! Maar oh zo fantastisch om te doen! Dit leer ik dus graag aan anderen fotografen doormiddel van mega veel informatie delen en 1-op-1 hulp te bieden! Want hoe K3 het ooit zei: "Iedereen kan toveren"🪄

 

Mijn motto is dan ook: Laten we samen magie vastleggen

 

Passie voor foto's maken heb ik al heel mijn leven gehad. Toen ik dan ook voor mijn 15de verjaardag mijn eerste camera kreeg begon mijn avontuur. Ik vond voor een baas werken totaal niet leuk en wilde zelf mijn creativiteit inzetten en doen hoe ik zelf dingen wilde aanpakken. Ik wilde iets voor anderen betekenen en zag een toekomst hierin met de fotografie. Sindsdien ben ik full-time fotograaf. Het ondernemen heb ik niet van een vreemde, mijn ouders hebben vroeger een restaurant gehad en hier bleef het niet bij... In 2022 ben ik een groot avontuur aangegaan. Ik ben met mijn hele familie verhuist naar Oostenrijk. Ook in dit prachtige land vol onbeschrijfelijke locaties heb ik mijn fotografie doorgezet. Nu na 2 jaar ben ik in beide landen actief als paarden, honden en bedrijfsfotografe!

Nu wissel ik het leven in beide landen af en kan ik zo nog meer mensen blij maken met een magische herinnering of een professionele bedrijfsreportage voor commercieel gebruik.

Byannedegrund Fotografie Nederland

Hi, ik ben Anne!

Jouw groei investering

In deze les zit al mijn kennis die ik heb opgebouwd over de laatste 4 jaar.

 

Dit deel ik met jou voor €199.

Ga jij voor groei? Meldt je hier onder aan en vertel jouw ALLES wat ik zelf ook toepas in mijn magische beelden!

Boek hier jouw Photoshop les!

Bedankt voor het boeken van jouw Photoshop les!

Ik neem binnen 48 uur contact met jou op.

bottom of page