top of page

Voor fotografen!

Naast de shoots voor klanten bied ik ook verschillende mogelijkheden voor de fotograaf aan! Als toppunt is er de fotoreis naar Oostenrijk (soon!) en zijn er meeloopdagen, photoshop les en (privé) workshops om uit te kiezen!

 

Waarom bij mij uw kennis verbreden? Ik ben een spontane meid die wel van een gezellig praatje houd. Kletsen over fotografie is daarom helemaal mijn ding! Daarnaast is mijn motto om elkaar juist te helpen en laten verbeteren i.p.v onze geheimpjes hebben hoe we te werk gaan. Want niemand maakt dezelfde foto, dus waarom niet vertellen welke poses of hoeken ik gebruik om een te gekke foto te maken? ;) Bent u enthousiast geworden en lijkt een gezellige en leerrijke dag met mij (en andere fotografen) u wat? Bekijk mijn aanbod hier beneden en misschien zie ik u wel op één van deze dagen!

Leerdagen beschikbaar: NOG GEEN DATUM. Als eerste op de hoogte gehouden worden? Meldt u aan voor de nieuwsbrief of vul vrijblijvend het contact formulier in!

Photoshop les

Use Your Magic!

Wilt u precies weten welke photoshop trucjes ik heb en welke tools ik gebruik? In deze 1-op-1 online Photoshop les leer ik u alles wat ik heb geleerd in de afgelopen 3 jaar! We gaan  +/- 1,5 uur aan de slag om uw foto's nog meer te laten shinen 'Like Magic!'  Misschien bent u wel opzoek hoe u uw foto's warmer kunt maken of hoe u het onderwerp er meer uit kan laten springen? Of misschien bent u wel net begonnen met fotograferen en zoekt u nog uw weg binnen Photoshop? De vragen die u heeft gaan we bespreken & behandelen!

Bent u klaar om uw foto's echt naar een volgend level te brengen? 

Beschikbaar in: honden en paarden foto's. (Geen blackfoto's)

Beschikbaar voor: Beginnend, licht gevorderd!

€139 

Privé Workshop

Tijdens de privé workshop staan deze uren helemaal in het teken van u en het verder brengen in de fotografie! We gaan dus samen 1-op-1 aan de slag om u naar huis te laten gaan met nieuwe theorie & praktijk stof om zelf toe te passen in uw eigen fotoshoots.  

 

Mooi en magisch beeldmateriaal en een verbreedde kennis in de fotografie!

Beschikbaar in: honden en paarden fotoshoots.

Beschikbaar voor: beginnende & licht gevorderde fotografen.

Deze privé workshop kost: €259 

Boek hier uw privé workshop!

Groepsworkshop

Geen directe 1-op-1 hulp nodig, maar wel de ins & outs weten hoe ik te werk ga net zoals in de privé workshop? Al uw vragen kunnen stellen in een Facebook groep, leren hoe u uw camera in moet stellen met verschillende licht omstandigheden, toffe modellen voor de lens hebben, gezamenlijk met andere fotografen online naar mijn bewerking kijken  waar ik ook met jullie kan meekijken en tips kan geven? En ook nog eens gezellig andere fotografen ontmoeten en kletsen over fotografie etc? Dan is dit helemaal iets voor u!

 

€150 per deelnemer

Beschikbaar in: honden en paarden fotoshoots.

Beschikbaar voor: beginnende, licht gevorderde fotografen & gevorderde fotografen.

Fotoreis Oostenrijk

Heb jij altijd al eens in een ander land met toffe modellen en in een werkelijk waar waanzinnig landschap willen fotograferen?  Dan is deze gave fotoreis iets voor jou! + Ik kan deze reis voor een stukje goedkoper aanbieden, omdat ik jullie tegen een gereduceerde tarief bij ons in het appartementen huis kan laten slapen. Dus niet omdat de fotoreis mindere waarde heeft! 

Wil je meer lezen over de fotoreis? Klik op de knop hieronder!

 

Voor deze fotoreis is een maximum van 7 personen. 

Beschikbaar in: honden en paarden fotoshoots.

Beschikbaar voor: alle soorten niveau fotografen.

Meeloop dag

Loop samen met mij en andere fotograferen mee tijdens een meeloopdag! U krijgt een kijkje hoe ik de diverse modellen aanstuur, welke poses ik graag inzet en hoe ik mijn instellingen heb staan. Ik geef in principe dus geen directe hulp aan u (dit heeft de privé workshop wel!), maar dit is dus echt een dag voor het meekijken. Voor deze meeloopdag is een maximum van 5 personen. 

€50 per deelnemer

Boek hier uw meeloopdag!

Beschikbaar in: honden en paarden fotoshoots.

Beschikbaar voor: alle soorten niveau fotografen.

Portfolio dag

Tijdens de portfolio dag heb ik één of meerdere modellen geregeld die wij gezamenlijk gaan fotograferen. Tijdens deze portfolio fotoshoot(s) geef ik geen 1-op-1 hulp en nauwelijks informatie over mijn camera instellen. Het is echt een fotoshoot waar je bij mee kan fotograferen zonder enige extra informatie/hulp! 

 

€15 per deelnemer

Beschikbaar in: honden en paarden fotoshoots.

Beschikbaar voor: beginnende, licht gevorderde fotografen & gevorderde fotografen.

De ervaring van andere fotografen die je voorgingen

Byannedegrund Fotografie.jpg

Didi Russ

288860757_975090636489068_8392285042165728782_n.jpg

Ik heb de 1 op 1 curcus als een prachtige ervaring meegemaakt! Vond het super fijn om van te voren goed de camera in te stellen. Fijn dat ze een model had geregeld super lieve hond en een aardig baasje. 

 

Fijne, mooie locatie om te fotograferen. Ze heeft me goed er door heen geholpen gaf me goede aanwijzingen hoe ik de juiste composities kon innemen. Ook fijn dat ze tussendoor mee keek hoe mijn foto’s eruit zagen en af ten toe nog wat tips gaf of juist een compliment. Al met al ben ik heel erg tevreden. 

Lieve Anne heel erg bedankt voor deze leerzame mooie en gezellige ervaring.

 

Liefs Didi Russ

bottom of page