top of page

Groepsworkshop

Paarden & Honden Fotografie!

Geen directe 1-op-1 hulp nodig, maar wel de ins & outs weten hoe ik te werk ga net zoals in de privé workshop? Al uw vragen kunnen stellen in een groepsapp, leren hoe u uw camera in moet stellen met verschillende licht omstandigheden, toffe diverse modellen op verschillende plekken voor de lens hebben, gezamenlijk met andere fotografen online bewerken waar ik met jullie kan meekijken en tips kan geven? En ook nog eens gezellig andere fotografen ontmoeten en kletsen over fotografie etc? Dan is dit helemaal iets voor u!

Dit zit er allemaal inbegrepen!

Groepsapp

Praktijk + theorie fotoshoot

Gezamenlijk de foto's nabewerken

Onbeperkt toegang tot vragen

Feedback op 3 bewerkte foto's achteraf

Hoe gaat de groep workshop in zijn werk?

Groepsapp

Op voorbereiding het praktijk en theorie gedeelte hebben we eerst contact met zijn alle in de groepspp via Whatsapp die ik aanmaak voor ons. Hier kunnen we ons in voorstellen en meer vertellen aan elkaar wat we graag zouden willen leren. Maar ook welke bewerking u wilt toepassen op de gemaakte foto's! 

Praktijk (fotoshoot)

Daarna volgt het praktijk gedeelte met twee diverse modellen die ik regel.

De locatie is elke keer weer anders van een workshop. Deze word in de aankondiging bekendgemaakt op Instagram of staat in de agenda erbij beschreven. Geef uzelf op voor de workshop met de locatie die bij u past! Binnen het praktijk gedeelte laat ik alles zien wat ik zelf ook tijdens een fotoshoot doe. Denk hierbij aan instellingen, model aansturen, verschillende poses en plekken fotograferen, werken met shoot touwtjes, verschillende perspectieven, gebruik van licht & bokeh en ga zo maar door! Ik kom bij iedereen natuurlijk langs om te kijken hoe het gaat en geef hulp als je die nodig hebt. Wilt u nou echt de volledige aandacht van mij? Boek dan de Privé Workshop!

Samen online nabewerken

​Nadat we de shoot samen met z'n alle hebben gehad hebben we in één van de dagen daarna (in overleg met de groep) een online meeting met zijn alle. Hierin gaan we gezamenlijk nabewerken.  Deze meeting word ook opgenomen en naar jullie verstuurd. In deze online meeting ga ik eerst laten zien hoe ik een foto van de shoot bewerk. Daarna deelt iedereen zijn scherm in een omgeving en gaat ieder voor zich aan de slag met een foto van de shoot. Ik kan bij iedereen intunen en helpen waar nodig. Uiteindelijk leert u het volgende:

 

- Foto's croppen met het behouden van de juiste compositie.

- Retoucheerpenseel

- Penseel

- Kloonstempel

- Verloop

- Overloeimodussen

- Kleuren

- Camera raw

- Ruis reduceren

- Verscherpen

- Onderwerp oplichten

En ga zo maar door! Aan het einde en tussendoor kan u uw vragen stellen. Deze meeting wordt ook opgenomen en achteraf naar iedereen verstuurd, zodat u deze altijd nog kan terug kijken.

Byannedegrund Fotografie.png

Vragen

Maar ook na het praktijk gedeelte en het bewerken hebben gehad ben ik altijd na afloop altijd beschikbaar voor vragen in de groepsapp! Geen één vraag is te gek! Ook mag je in onbeperkte tijd maximaal 3 foto's opsturen naar mij waar ik mijn feedback over geef. Dit ontvang je via een PDF.

De groepsworkshop is te boeken voor honden & paarden fotografie. (blackfoto's en bedrijfsfoto's word later apart aangeboden!)

Juist interesse in een groepsworkshop blackfotografie of bedrijfsfotografie? Vul dan hier het contact formulier op en dan neem ik contact met u op!

Byannedegrund fotografie.jpg

Nog wat praktische informatie

Nadat u de groepsworkshop heeft geboekt ontvangt u als eerste een de uitgebreide Guide via de mail waar ik nog alles een keer vertel, maar met iets meer in detail. Ook staat er aan het einde van deze guide een to-do lijstje met een aantal puntjes die u moet gedaan hebben voorafgaand aan de groepsworkshop. Dit zodat ik u de juiste begeleiding kan geven tijdens de fotoshoot, maar ook het bewerken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totaal inbegrepen in deze groepsworkshop:

- Groepsapp voor alle vragen etc.

- Praktijk | (fotoshoot met twee modellen)

- Een koekje en wat te drinken voor tussendoor

- Theorie | Online gezamelijk bewerken (Photoshop les ter waarde van €99!)

- Feedback op 3 bewerkte foto's van de workshop

- Altijd achteraf beschikbaar voor uw vragen

Bent u klaar om uw foto's echt naar een volgend level te brengen?

 

 

Beschikbaar in: honden en paarden foto's. (Geen blackfoto's)

Beschikbaar voor: Beginnend & licht gevorderd 

Uw investering€150

Wat heeft u nodig voor de groepsworkshop?

Een spiegelreflex of systeem camera met een lichtsterkte objectief (85 mm, 105 mm, 135 mm, 70-200mm bijvoorbeeld)

Photoshop (nieuwste versie)

Goede kennis over uw camera

bottom of page