top of page

Pferdefotografie

In Oostenrijk of Nederland

Wie schön, dass Sie auf dieser Seite sind! Wahrscheinlich, weil Sie sich für ein Pferdefotoshooting bei mir interessieren, Informationen zum Ablauf eines Pferdefotoshootings suchen oder vielleicht ein Shooting mit Ihrem Pferd buchen möchten. Schön, ich erzähle dir mehr. Schnell weiterlesen! 

Jij bent een trots baasje van een prachtige hond of paard. Jij houd van mooie foto's hebben en daardoor heb je

al mega veel mobiel foto's van jouw dier. Nu ben je opzoek naar een professionele dierenfotograaf die jouw droom foto's kan maken. Je hebt al veel websites van andere fotografen bezocht, genoeg social media profielen gezien maar overal kreeg je niet echt het gevoel dat zij de juiste personen waren.

Je kreeg of te weinig informatie of zij hadden niet de stijl van de foto's die jij zocht.

 

Jij zoekt iemand die de foto's op een magische manier omtovert in liefdevolle, warme en heldere beelden. Daarnaast wil je dat er op een gezellige en rustige, maar ook enthousiaste manier foto's van jullie gemaakt word en ook hiermee met jouw dier mee kan worden omgegaan. Iemand die open staat om je gewenste beelden uit te voeren en die hiervoor alle geduld heeft. Met als eindresultaat foto's waar je enorm blij mee bent en echt een herinnering voor het leven hebt.  Dus... diep van binnen verlang jij naar een professionele fotograaf, met de ruime kennis van paarden en honden, die deze foto's voor jou kan maken. Daarin tegen vind je het ook best spannend om hierin te investeren, hopend dat je een juiste keuze maakt voor een juiste fotograaf en die de passende liefde voor dieren heeft.

 

Maar jij hebt ook een continuende  gedachte: "Ach, ik laat het voor nu wel, dit kan ik later altijd nog doen"! Maar geloof mij, de tijd is nu! Je weet nooit of dit de laatste dag van je dier is! Straks is je geliefde maatje er niet meer, maar heb jij foto's waar je met veel liefde en een traan op kan terug kijken.  Een herinnering is zo kostbaar en die kan ik jou geven! 

Jij weet het diep van binnen ook: ik wil dit en moet de stap ook daadwerkelijk nu zetten om het gewoon te doen! Boek die herinnering met jouw dier! Ik ben die enthousiaste fotograaf die jou hierbij kan helpen. 

 

Branding foto byannedegrund Fotografie Oostenrijk

Wil je Graag blackfoto's laten maken door mij?

Wat ik al zei, je hebt talloze foto's die je zelf gemaakt hebt met je mobiel, maar je zou zo graag foto's willen van goede kwaliteit.

 

Je zit nu maar in de woonkamer of je bent op stal en staart naar je paard of hond en je weet dat je geen mooie professionele foto's van of met hun hebt. Je zou zo graag die herinnering willen hebben waar je nog jaren op kan terug kijken. 

Je wilt de investering wel maken, maar vind het ook gewoon mega spannend.

Mensen in jouw omgeving zie je wel de investering maken en je ziet wat ze ervoor terug krijgen.

Je ziet vervolgens op hun socials de eindresultaten voorbij komen en bent mega jaloers op ze dat zij wel professionele foto's hebben laten maken. Ze kunnen deze foto's nu voor zoveel mooie dingen gebruiken. Een mooie afdruk bijvoorbeeld laten maken en boven het bed of in de woonkamer ophangen of een fotolijstje neerzetten op het dressoir. 

Ik geloof dat iedereen fotogeniek is op jouw eigen manier. Ik krijg vaak ook genoeg te horen: "ik ben niet fotogeniek of houd niet van foto's" en daarom zetten ze de stap niet. Je hoeft ook niet van foto's te houden, that's fine. Maar kan jij met het idee leven dat als jouw dier er dalijk niet meer is dat je geen één mooie en professionele foto's van jullie samen hebben? Die keus ligt bij jou.

 

Ik ben hier om je daarbij te helpen.

Honden fotoshoot oostenrijk

Je hebt lang genoeg gewacht en het is tijd voor een verandering daarin!

 

Je bent het zat om hoeveel andere websites nog van fotografen te lezen die niet de juiste wens van jou kunnen vervullen. Je wilt duidelijk kunnen lezen over wat je wel en niet bij iemand krijgt, hoe diegene te werk gaat en wat zijn of haar resultaat voor jou is!

 

Jij droomt ook zo erg over deze waardevolle foto's.

 

Jij wilt ook voor jezelf, maar ook je dier een gezellige en relaxte ervaring beleven. 

 

Jij zoekt jouw warme en heldere foto's waar jij zo graag opzoek naar bent!

 

En die vind je bij mij!

Ik ga jou die overgetelijke magische herinnering geven waar jij zo naar opzoek bent. Ik luister naar jouw foto wens en probeer deze met heel mijn hart te vervullen.

Paarden fotoshoot oostenrijk
Paarden fotoshoot Nederland

Een fijne ervaring

Samen met mijn paard Smokey een hele fijne fotoshoot gehad op de Veluwe met Anne. Het was mijn eerste shoot, ze legde alles rustig uit en nam alle tijd om de goede poses te krijgen (met de oortjes naar voren :) ). Ook tijdens het bewerken van de foto's was er goed contact over mijn wensen en ik ben echt heel blij met het eindresultaat!

- Claudia Ouwerkerk

Hoe gaan de eerste stappen in zijn werk?


Zodra je een aanvraag hebt gedaan voor jouw fotoshoot, zal ik contact met je opnemen om een datum en het één en ander te bespreken. Denk hieraan de locatie en het juiste pakket wat bij jullie zelf en jouw wens past. Je hebben altijd de mogelijkheid om een moodboard in te sturen voor als je een bepaald beeld hebt welke foto's je graag als inspiratie met mij wilt delen. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor mij als fotograaf want dan weet ik welke visie je hebt. 

Waar moet je op letten bij een fotoshoot?


Een aantal punten waar je op kan letten:

 • Draag geen streepjes kleding.

 • Het mooiste op de foto staat zacht kleuren. Zwart of donkere kleuren komen harder over. Ik raad je zelf persoonlijk aan om pastel/rustige kleuren te dragen.

 • Zorg dat je dier er helemaal klaar voor is als ik kom, anders kan dit je shoottijd misschien in beslag nemen en dat is zonde. Voorbereiding is key dus!

 • Zorg dat je dier er verzorgd uitziet. Denk hierbij aan: gewassen & geborsteld.

 • Accessoires mag je meenemen naar de fotoshoot. Enkele voorbeeldjes zijn: een deken/jas, hoofdstel/tuigje, of andere bekleding. Weet welke geluidjes jouw dier interresant vind. Bij bijvoorbeeld die paarden werken koeien, kippen, hengsten/merrie geluiden bijvoorbeeld heel goed. Bij de honden zijn dit vaak piep geluidjes zoals een ballon of een badeend. Soms werkt het openklappen van een paraplu bijvoorbeeld ook. Bedenk dus even wat voor jouw dier werkt. mocht die moeite hebben met 'interessant' kijken. Zelf heb ik ballonnen en een paraplu altijd bij mij.

 • Er is een mogelijkheid om mijn fotohalster of touw te gebruiken voor tijdens de shoot. Met een fotohalster/lijn lijkt het alsof je dier ‘los’ is (het fotohalster/lijn werk ik weg in Photoshop). Natuurlijk kan je je eigen tuigje of hoofdstel ook indoen.
  Deze werk ik in principe niet weg.

 • Het is handig als je een helpende handje meeneemt naar de shoot. Die kan bijvoorbeeld spullen van je aannemen, je paard of hond even vasthouden, maar het allerbelangrijkste: je dier afleiden/roepen. Hij/zij kan bijvoorbeeld geluidjes afspelen en dan kan ik mij goed focussen op de foto’s!

 • Verder natuurlijk je goede humeur en gezelligheid, die ik natuurlijk ook meebreng!

Voor de fotoshoot

Als we naar een locatie gaan stuur ik 24 uur van tevoren van de afgesproken datum en een betaal verzoek met de reiskosten die voor mij van toepassing zijn. Dit is €0,23 per km vanaf 3053GV (NL) of 6622 (AT). Deze dient vooraf betaald te worden, zodat ik nooit voor niets naar een locatie ga. (Over afzeggen van een fotoshoot, lees informatie hier). 

Mijn paard of hond is een moeilijk model of kan snel gespannen zijn,

 

Wat nu?


Dat maakt helemaal niks uit! Ik heb ervaring met jonge, drukke en snel gespannen paarden en honden. We proberen iets en zodra jij of je paard of hond niet op zijn/haar gemak voelt stoppen we gelijk en proberen we wat anders! Ook heb ik afleiding dingetjes bij mij, zoals een ballon wat je paard of hond kan afleiden.  Als je wilt voorkomen dat je paard of hond gespannen word, zoek dan een relaxte locatie uit voor de shoot waar je weet dat je paard of hond daar ook relaxed is. Dit is dus het handigste op stal of voor de hond, dichtbij huis. Geef zeker van tevoren bij mij aan waar ik e.v.t op moet letten.

Na de fotoshoot


Nadat we samen een gezellige & bovenal relaxte fotoshoot hebben gehad, ontvang je binnen 72 uur de bestelpagina met de (onbewerkte) foto’s. Deze zijn door mij uitgekozen op perspectief en scherpte.

Dit aantal kan verschillen tussen de 50 en 300 foto's.

Je hebt altijd de mogelijkheid om extra bewerkte foto's bij te bestellen, dit kan voor €15,- per foto.

Zodra je de foto’s hebt gekozen die je bewerkt wil hebben, stuur ik het factuur op. Deze dient wederom eerst betaald te worden en daarna ga ik er mee aan de slag. Je ontvangt binnen 4 weken de foto’s digitaal nadat je het factuur heeft betaald. Ik hou je gedurende de tijd op de hoogte hoe het ervoor staat met het bewerkingsproces. Ook krijg je een seintje van mij als de bewerkte foto’s in een apart mapje in je persoonlijk uitzoek galerij staan, waar je ze kan downloaden met verschillende resoluties. Alles leg ik overigens duidelijk uit in de mail hoe je moet selecteren! Dus don’t worry! 

Verder probeer ik echt alle moeite en liefde in jouw foto’s te stoppen, om zo een onvergetelijke herinnering aan je te geven!

Ik probeer er een gezellige, relaxed, en vooral dat je op je gemak bent, fotoshoot moment van te maken! 

Let op: het is NIET mogelijk om de onbewerkte foto's te ontvangen. 

*Door een shoot bij mij te boeken gaat je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees die hier!

Dit soort berichten!
Daar doe ik het voor!
Byannedegrund Fotografie reviews

Waarom ga ik zo te werk?

100+
KLANTEN

3 JAAR+
ervaring

Na meer dan 100 klanten al geholpen te hebben weet ik dat deze manier van werken enorm goed werkt voor heel veel mensen. Ik bied echt een luisterend oor naar jou of jullie wensen. Ik vind de eerste ontmoeting met jullie dier ook heel belangrijk en neem hier ook echt even de tijd voor. Een fotoshoot moet voor hun ook een prettige ervaring zijn en blijven.

 

Maar ook de diversiteit in pakketten met daarin verschillende aantal foto's wat je ontvangt met de daar behorende tijd vinden heel veel mensen fijn om uit te kiezen. Het nauwe contact en het snelle reageren die je bij mij ontvangt, maar ook de flexibiliteit ervaren mensen als onwijs prettig.

 

Gaat jouw dier binnenkort overlijden? Dan ben ik bereid om mijn eigen privé afspraken aan de kant te zetten en jou die laatste dierbare herinnering te bezorgen. 

Ik heb mega veel ervaring met honden en paarden die niet lang kunnen stil zitten/staan en een korte concentratie boog hebben. Ik zeg altijd: ik heb maar 3 seconden nodig om 10 foto's al te kunnen schieten! Dit is dus 0 probleem voor mij en hoeft ook geen reden voor jou te zijn om niet de fotoshoot te boeken.

Tijdens de fotoshoot begeleid ik je helemaal. Geen geforceerde poses, maar spontaniteit!

We shooten meestal op verschillende plekjes om echt een groot aanbod te hebben aan foto's waar jij zelf uit kan kiezen.

 

Zoveel mensen zijn mij enorm dankbaar voor de herinnering die ze hebben gekregen, maar ik ben jullie ook heel dankbaar! Want door jullie kan ik jullie zelf af een toe een traan van blijdschap bezorgen, kan ik mijn creativiteit elke keer weer opnieuw toepassen, maar zie ik nog jaren daarna de foto's vol trots gedeeld worden op social media en geven jullie mij het vertrouwen om door te gaan met deze onwijs eervolle baan.

Deze manier werkt en als jij tot hier al aan het lezen bent weet ik dat dit ook de manier is waar jij naar op zoek bent.

Hoe kostbaar is een herinnering nou precies?

Lees hier het verhaal van Jinell die binnen 4 maanden tijd allebei haar geliefde viervoeters verloor.

"Een aantal jaar geleden zijn mijn honden Shadow en Mac voor het eerst model wezen staan bij een fotografie workshop. Anne was een van de deelnemers hiervan. Hier hebben wij Anne leren kennen als een super gezellige, vrolijke en spontane meid. Na afloop van die workshop ontvingen we de foto’s en die van Anne waren prachtig! Ik snapte niet zo goed waarom ze een workshop nodig had want haar werk was al goed haha!

 

We zijn elkaar gaan volgen op Instagram en Facebook. In de loop van tijd is Shadow ook nog een keer model wezen staan bij Anne, voor haar eigen privé workshop die ze gaf. Het is altijd zo gezellig met haar en ze is zo lief voor de honden!

Shadow was niet de makkelijkste, maar hij vond Anne helemaal lief.

 

Shadow werd ziek en om die reden wilde ik graag een fotoshoot samen met hem, dat als hij er niet meer zou zijn dat we nog mooie herinneringen hebben. Dit was dan ook een reden dat ik graag bij Anne een fotoshoot wilde, prachtige foto's, niet ongemakkelijk in de omgang en Shadow vond haar ook lief!

 

Maar dit ging niet zonder enige twijfel. Maar dit ging om het bedrag, want een zieke hond heeft bij de dierenarts al de nodige kosten. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt, want mooie foto's als herinnering vind ik zo belangrijk! Prachtige foto's hebben we ontvangen. We zijn naar het strand geweest, met zonsondergang. Dit was ons zeker gegund want wauw wat is het resultaat mooi!

 

De fotoshoot was heel gezellig, Anne weet je precies te sturen zodat je mooi en als jezelf op de foto staat met je liefste viervoeter. Hierdoor verliep het werken met Anne heel natuurlijk. We hebben afgesproken op een parkeerplaats, vanuit hier zijn we gaan lopen naar het strand. Dit was nog best wel een stukje lopen, maar Anne is een gezellig kletser dus dit was helemaal geen probleem. Zo kon Shadow ook aan haar aanwezigheid wennen. Anne is duidelijk in haar communicatie tijdens de shoot, dit vind ik heel fijn zodat ik weet wat er verwacht wordt en wat het beste is om te doen. Heeft ze mooi beeld in de lens dan laat ze je dit zeker merken hihi!

 

Het meest waardevolle, dat zijn natuurlijk de prachtige foto's die ik heb, voornamelijk van Shadow. Shadow en Mac zijn helaas overleden, in 4 maanden tijd ben ik allebei mijn maatjes kwijt geraakt. Dit was en is nog steeds heel verdrietig. Elke dag kijk ik nog terug naar de foto's. Tot de dag van vandaag vind ik het ook ontzettend jammer dat we met Mac geen privé fotoshoot hebben gedaan. Helaas had Mac veel last van zijn pootjes waardoor dit niet mogelijk was, uiteindelijk ging dit weer beter, maar is hij plots uit ons leven gerukt.

Dus kan je een fotoshoot doen met je hond, twijfel absoluut niet en doe het voor het te laat is. Het kan ineens voorbij zijn…

 

Ik raad een fotoshoot bij Anne sowieso aan! Ik zou ook heel graag een keer met onze nieuwe hond, Tax, foto's willen van Anne.

Dan wel het liefst in dat mooie Oostenrijk bij haar, maar hier gaan we nog even voor sparen!"

- Jinell Sloterwijk

Honden fotoshoot Nederland
Honden fotoshoot Nederland
Honden fotoshoot Nederland

Voor wie is deze fotoshoot bedoeld?

Voor paarden en honden eigenaren.

Voor die eigenaren die bereid zijn om in een herinnering te investeren.

Voor die eigenaren die opzoek zijn naar een gezellig en confortabele fotoshoot ervaring.

Voor die eigenaren die graag warme, heldere en magische foto's willen ontvangen.

Ik ben zelf paardrijdster en trotse oudste zus van mijn hond Saar. Daarom ben ik gespecialiseerd in de honden en paarden fotografie. Speciaal voor deze dieren heb ik een enorme liefde en leg ik deze maar al te graag vast! Veel klanten zeggen dat hun dier niet fotogeniek is of niet leuk staat op foto's... Daar geloof ik dus NIET in! Elk dier is uniek en door mijn vele ervaring met het hiervan vastleggen weet ik precies hoe ik jouw hond of paard op zijn manier kan laten shinen op foto's.

 

Na deze shoots veel gefotografeerd te hebben begon een andere passie te ontstaan en dat was andere ondernemers voorzien van frisse, warme en professionele foto's van hun bedrijf. Dat is onwijs belangrijk voor als je je bedrijf naar een hoger level wilt tillen. Je moet gewoon professionele foto's hebben. Dat zegt het al: het straalt professionaliteit uit. Kijk maar naar mijn foto hier rechts. Een mooie professionele foto heb ik laten maken zodat jullie ook een professioneel beeld van mij krijgen. Zo ontstond de bedrijfsfotografie erbij.

 

Ik miste naast mensen een herinnering geven ook het stukje creatieve informatie overbrengen aan andere fotografen en hun te leren waar ik ook zoveel plezier in heb. Namelijk: Photoshop! Het bewerken van een bewolkte en sfeerloze foto's naar warme, magische en heldere foto's is een kunst apart, geloof mij! Maar oh zo fantastisch om te doen! Dit leer ik dus graag aan anderen fotografen doormiddel van mega veel informatie delen en 1-op-1 hulp te bieden! Want hoe K3 het ooit zei: "Iedereen kan toveren"🪄

 

Mijn motto is dan ook: Laten we samen magie vastleggen

 

Passie voor foto's maken heb ik al heel mijn leven gehad. Toen ik dan ook voor mijn 15de verjaardag mijn eerste camera kreeg begon mijn avontuur. Ik vond voor een baas werken totaal niet leuk en wilde zelf mijn creativiteit inzetten en doen hoe ik zelf dingen wilde aanpakken. Ik wilde iets voor anderen betekenen en zag een toekomst hierin met de fotografie. Sindsdien ben ik full-time fotograaf. Het ondernemen heb ik niet van een vreemde, mijn ouders hebben vroeger een restaurant gehad en hier bleef het niet bij... In 2022 ben ik een groot avontuur aangegaan. Ik ben met mijn hele familie verhuist naar Oostenrijk. Ook in dit prachtige land vol onbeschrijfelijke locaties heb ik mijn fotografie doorgezet. Nu na 2 jaar ben ik in beide landen actief als paarden, honden en bedrijfsfotografe!

Nu wissel ik het leven in beide landen af en kan ik zo nog meer mensen blij maken met een magische herinnering of een professionele bedrijfsreportage voor commercieel gebruik.

Byannedegrund Fotografie

Hallo, ich bin Anne!

Een vakantie herinnering

Samen met mijn hond heb ik in Oostenrijk een fotoshoot bij Anne gedaan. De locatie was top en het weer zat mee. Anne is relaxed, neemt de tijd en geeft goede instructies. Ik ben erg blij met het eindresultaat! Dank je wel Anne!!

- Rose Giessenburg

Honden fotoshoot oostenrijk

Pakete

Bronze

Reihen-, Portrait- oder Actionfotos


digital bearbeitete Fotos


30 Minuten Aufnahmezeit


Hochauflösend für Social Media  de drucken


Persönliche Suchgalerie

Nachbestellung möglich

1 Pferd + Reiter*

€100,-

Silber

Reihen-, Portrait- oder Actionfotos


10   digital bearbeitete Fotos


60 Minuten Drehzeit


Hochauflösend für Social Media  de drucken


Persönliche Suchgalerie

Nachbestellung möglich

1 Pferd + Reiter*

€170,-

Gold

Reihen-, Porträt- oder Aktionsfotos Fotos


15   digital bearbeitete Fotos


90 Minuten Drehzeit


Hochauflösend für Social Media  de drucken


Persönliche Suchgalerie

Nachbestellung möglich

1 Pferd + Reiter*

€240,-

*Alle Pakete basieren auf 1 Pferd + Reiter. Möchten Sie, dass mehr als eine Person/ein Pferd fotografiert wird? Dann habe ich einen Sonderpreis von 40 € pro Person und/oder Tier dafür. Dieser Preis wird auf den aktuellen Betrag des Fotoshootings aufgeschlagen. 

 

In allen Paketen sind die Reisekosten nicht enthalten. Dieser Preis wird auf der Grundlage des Ortes, an dem ich mich gerade befinde, und der aktuellen Benzinpreise berechnet.

Die Postleitzahl in Österreich ist 6622.

Die Postleitzahl in den Niederlanden ist 3053 GV.

 

 Alle Zeiten sind Maximalzeiten. Wir können früher Schluss machen. Dies hängt davon ab, wie erfolgreich das Fotoshooting ist.

Sie haben besondere Wünsche? Dann kann ich ein Paket für Sie zusammenstellen. Fühlen Sie sich frei uns zu kontaktieren!

Jij kan deze foto's ook met jouw dier ontvangen!

Veel gestelde vragen

 • Welke bestanden ontvang ik?
  Je ziet de JPG bestanden van de foto's in de uitzoek galerij. Dit worden ook wel de 'preview' foto's genoemd voor de klant. Dit zijn de bestanden die de camera maakt hoe die denkt dat de foto juist tot zijn recht komt. Daarnaast schiet ik nog een dubbel bestand. Namelijk NEF foto's. Dit is voor mij de bewerkings bestanden. Bij de levering van de foto's ontvang je altijd het eindresultaat in JPG bestand. Deze bewerkte foto's ontvang je altijd met en zonder logo. Zonder logo is alleen strikt bedoeld voor privé gebruik (zoals een afdruk in je eigen huis ophangen) en met logo is ter alle tijden bedoeld als je hem op social media of dergelijke online platformen gaat plaatsen.
 • Kan ik de onbewerkte foto's ontvangen?
  Je kan geen onbewerkte foto's bij mij ontvangen. Ik bewerk de foto's met een reden: mijn stijl toevoegen waar jij mij ook voor boekt. De foto's zijn voor mij zonder de bewerking simpel weg niet klaar. Ik licht vaak het onderwerp eventjes wat op, zodat jullie er mooi uit springen, ik maak de foto ook een stuk warmer en gezelliger en ik zorg dat alle kleuren wat meer in balans zijn. Vaak willen klanten ook nog een paar dingetjes weggewerkt hebben, zoals een elastiekje om de pols, een raar plukje haar of een oortje van hun paard of hond naar voren. Je kiest een professionele fotograaf om hun bewerking stijl en sfeer en niet voor de onbewerkte foto's lijkt mij! Je moet het zo zien, je vraagt een schilder ook niet om alleen de primer op de muur te verven, toch? ;) Daarnaast staan op deze foto's niet mijn logo en kunnen deze op het internet voor de verkeerde doeleinde gebruikt worden. Ik plaats op mijn Instagram ook altijd de foto's met logo's en vraag mijn klanten dit ook te doen.
 • Kan ik later nog extra foto's bij bestellen?
  Natuurlijk kan dit. Je foto's blijven bewaard bij mij! Wel loopt je persoonlijke uitzoek galerij af na een maand, maar je kan mij gerust een mailtje sturen met de vraag of ik hem opnieuw wil uploaden.
 • Mag ik zelf een locatie uitkiezen voor mijn fotoshoot?
  Jazeker. Je mag zelf een gewenste locatie uitkiezen. Let alleen op de reiskosten die nog bovenop het fotoshoot pakket erbij komen.
 • Ik wil graag met meerder personen/paarden/honden een fotoshoot boeken.
  Wat onwijs leuk dat je met meerdere personen of dieren op de foto wilt. Voor een extra tarief van €40 per persoon/dier is dit ook zeker mogelijk. Geef dit bij de boeking ook even aan.
 • Hoe kan ik de titel van mijn veelgestelde vragen wijzigen?
  Je kunt de titel bewerken via het tabblad 'Instellingen' in het FAQ-onderdeel in de Editor. Om de titel uit je mobiele app te verwijderen, ga je naar het tabblad 'Site en app' in je Wix owners-app en tik je op 'Aanpassen'.
 • Waar is je prijs op gebaseerd?
  Ik heb mijn prijs gebaseerd op de kosten die ik voor de fotografie maak. In de prijs zit een stukje klantencontact, foto's zelf maken, foto's uitzoeken, administratie, het online zetten in een persoonlijke uitzoek galerij, foto's bewerken en uiteindelijk opsturen. Hier komt heel veel uur werk bij kijken. De meeste klanten vergissen zich daar in. Vandaar dat ik hier informatie over deel. Gemiddeld ben ik zo'n 12 uur bezig per shoot.
 • Ik wil een fotoshoot cadeau geven aan iemand, hoe werkt dat?
  Zeker! Ik heb een gift card voor de fotoshoots. Vul even op deze pagina het formulier in en dan maak ik het in orde en hebben we even contact over de informatie over de kaart!
 • Hoe ver van tevoren moet ik de fotoshoot inplannen?
  Het is aan te raden om minimaal 4 weken van tevoren een fotoshoot te boeken. Wil je graag op korte termijn een fotoshoot? Bijvoorbeeld vanwege ziekte of dat je paard of hond niet lang meer heeft? Dan kan je ten aller tijde gewoon contact opnemen met mij. Ik zal dan altijd mijn uiterste best doen om ergens een plekje voor je te creëren!
 • Ik moet helaas de fotoshoot afzeggen. Hoe nu verder?
  Natuurlijk hoor ik dit zo snel mogelijk. Ik kan dan namelijk nog iemand anders op jouw plaats inplannen. Lees voor regels over het afzeggen van een fotoshoot hier.
 • Ik heb een afspraak gepland staan voor een fotoshoot, alleen voorspellen ze regen...
  Ik houd gedurende de dagen voorafgaand aan de fotoshoot met de klant nauw contact hierover. We kiezen dan gewoon samen een nieuwe datum uit mocht het weer het niet toelaten.
bottom of page