top of page

Pferdefotografie

Heb je een pand of een vakantiehuis(jes) die je graag professioneel wil laten vastleggen?

Byannedegrund Fotografie Nederland

Wie schön, dass Sie auf dieser Seite sind! Wahrscheinlich, weil Sie sich für ein Pferdefotoshooting bei mir interessieren, Informationen zum Ablauf eines Pferdefotoshootings suchen oder vielleicht ein Shooting mit Ihrem Pferd buchen möchten. Schön, ich erzähle dir mehr. Schnell weiterlesen! 

 Jij bent een hippische ondernemer, coach, fotograaf of jij hebt een kleine onderneming. Je hebt al een social media account en website maar hebt geen professionele foto's om jouw bedrijf naar een serieuzer level te tillen en hierdoor meer klanten binnen te halen. Je website en social media foto's zijn gemaakt met je telefoon en geeft alles behalve de professionele look. Jij houd in je hoofd vol dat een echte fotoshoot voor je bedrijf de investering niet waard zal zijn. 

 

Maar...  jij weet dat het zo ook niet langer door kan gaan om professioneler en serieuzer over te komen. Goede foto's is zo mega belangrijk voor de professionele uitstraling van je bedrijf waar je diep van binnen naar opzoek bent. Het kan zo echt niet langer en je bent aan het oriënteren wat er qua aanbod is door fotografen. Je verliest een beetje het overzicht hierin en komt niet iemand tegen die nou precies op tafel gooit hoe alles te werk gaat en wat je precies kan verwachten bij diegene. Hierdoor vind je het ook spannend om de investering hierin te maken, omdat je geen echte duidelijkheid ontvangt

Jij bent opzoek naar die professionele fotograaf die frisse en warme portret en ruimte/omgeving foto's kan maken van jou en je bedrijf.  

 

Dont worry, ik ben de fotograaf die jou de professionele foto's en duidelijkheid gaat geven waar jij diep van binnen zo erg naar verlangd, en waarvan je weet dat het de kick in professionaliteit gaat geven voor je bedrijf! Met mijn bewerkingsstijl in frisse, heldere en warme foto's, ga jij ongelofelijk blij zijn dat je de keuze toch hebt gemaakt! 

Wat ik al zei, je hebt talloze foto's die je zelf gemaakt hebt met je mobiel, maar je zou zo graag foto's willen van goede kwaliteit.

 

Je staart nu maar naar je social media platformen en website, wetende dat je geen mooie professionele foto's van je bedrijf of pand (met de diensten die je aanbied).

Je wilt de investering wel maken, maar vind het ook gewoon mega spannend.

Mensen in jouw omgeving zie je wel de investering maken en je ziet wat ze ervoor terug krijgen. Nieuwe klanten en een serieuze uitstraling waarmee je ook serieuzere klanten mee aantrekt.

Je ziet vervolgens op hun socials de eindresultaten voorbij komen en je bent mega jaloers op ze dat zij wel professionele foto's hebben laten maken om te groeien met hun bedrijf.

Ik weet dat heel veel ondernemers liever hun gezicht niet laten zien en hierdoor ook niet op de foto willen.

Maar personal branding is zo belangrijk en kan dat niet vaak genoeg zeggen. Jouw klanten moeten zien wie het gezicht achter het bedrijf is. Ik krijg daarom ook genoeg te horen: "ik ben niet fotogeniek of houd niet van foto's" en daarom zetten ze de stap niet. Het is een vorm van onzekerheid. Maar geloof mij wanneer jij je gezicht laat zien doormiddel van foto's, waar echt jij als persoon en karakter te zien is, gaan klanten jou vertrouwen. Je hoeft ook niet van foto's te houden, that's fine. Maar wil jij groeien met jouw bedrijf en/of diensten daarbij?

Die keus ligt bij jou.

 

Ik ben hier in ieder geval om je daarbij te helpen bij één van de belangrijkste elementen binnen je bedrijf!

Bedrijfsfotoshoot fotograaf

Je hebt lang genoeg gewacht en het is tijd voor een verandering daarin!

 

Je bent het zat om hoeveel andere websites nog van fotografen te lezen die niet de juiste wens van jou kunnen vervullen. Je wilt duidelijk kunnen lezen over wat je wel en niet bij iemand krijgt, hoe diegene te werk gaat en wat zijn of haar resultaat voor jou is! 

 

Jij droomt ook zo erg over deze professionele foto's.

 

Jij wilt jezelf beter op de markt zetten. 

 

Jij zoekt jouw warme en heldere foto's waar jij zo graag opzoek naar bent!

 

En die vind je bij mij!

Ik ga jou die bedrijfsfoto's geven waar jij jaren nog op kan terug kijken en in kan zetten voor al jouw platformen. Ik luister naar jouw foto wens en probeer deze met heel mijn hart te vervullen.

Bedrijfsfotoshoot kapster
Bedrijfsfotoshoot Ondernemers

"Ik kon mezelf zijn"

"Ik kon helemaal mezelf zijn bij Anne! Met haar enthousiasme en liefde voor het vak en mooie plaatjes, zorgde Anne er voor dat ik mij heel snel helemaal op mijn gemak voelde bij haar. En dit is duidelijk terug te zien op de foto's!"

- Helen Viring

Hoe gaan de eerste stappen in zijn werk?

Zodra je een aanvraag hebt gedaan voor jouw fotoshoot, zal ik contact met je opnemen om een datum en het één en ander te bespreken. Denk hieraan de locatie en het juiste pakket wat bij jezelf en jouw wens past. Je hebben altijd de mogelijkheid om een moodboard in te sturen voor als je een bepaald beeld hebt welke foto's je graag als inspiratie met mij wilt delen. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor mij als fotograaf want dan weet ik welke visie jullie hebben. 

Waar moet u op letten bij een fotoshoot?

 

Een aantal punten waar je op kan lettenzijn:

 • Draag geen streepjes kleding.

 • Het mooiste op de foto staat zacht kleuren. Zwart of donkere kleuren komen harder over. Ik raad je dus aan om pastel/zachte kleuren te dragen.

 • Zorg dat de ruimte van je bedrijf opgeruimd en netjes is. Misschien wat extra decoratie spullen maken de foto's alleen maar sfeervoller! Zoals een plantje of kaarsje.

 • Verder je goede humeur en gezelligheid, die ik natuurlijk ook meebreng!

Voor de fotoshoot

Voorafgaand bespreken we de mogelijkheden voor de fotoshoot. Jemag een locatie uitzoeken naar wens (natuurlijk weet ik ook veel mooie locaties waar we heen kunnen) en/of we shooten in je bedrijfsruimte(s). Beide is dus mogelijk maar geef dat even van tevoren duidelijk aan i.v.m de tijd. We bespreken daarna wat voor foto's we gaan maken. Misschien wil je wel portret foto's of alleen foto's van je bedrijfsruimte. Of wil je een gezamenlijke team foto? Dat kan allemaal!  

Als we naar een locatie gaan stuur ik 24 uur van tevoren van de afgesproken datum en een betaal verzoek met de reiskosten die voor mij van toepassing zijn. Dit is €0,23 per km vanaf 3053GV (NL) of 6622 (AT). Deze dient vooraf betaald te worden, zodat ik nooit voor niets naar een locatie ga.

(Over afzeggen van een fotoshoot, lees informatie hier). 

Na de fotoshoot

Wanneer we een super gezellige bedrijfsreportage samen hebben neergezet, ontvang je binnen 72 uur de bestelpagina met de (onbewerkte) foto’s. Deze zijn door mij uitgekozen. Dit aantal kan verschillen tussen de 150 en 400  foto's ongeveer. Er is altijd de mogelijkheid om extra bewerkte foto's bij te bestellen,  dit kan voor €12,50,- per foto.

Zodra je de foto’s heeft gekozen die je bewerkt wil hebben, stuur ik het factuur op. Deze dient wederom eerst betaald te worden en daarna ga ik er mee aan de slag. Je ontvangt binnen 5 weken de foto’s nadat je het factuur heeft betaald. Ik hou je gedurende de tijd op de hoogte hoe het ervoor staat met het bewerkingsproces. Ook krijg je een seintje van mij als de bewerkte foto’s in een apart mapje in je persoonlijk uitzoek galerij staan, waar je ze kan downloaden met verschillende resoluties. Alles leg ik overigens duidelijk uit in de mail hoe je moet selecteren! Dus don’t worry! 

Verder probeer ik echt alle moeite en liefde in jouw foto’s te stoppen, om zo een onvergetelijke herinnering aan je te geven! Ik probeer er een gezellige, relaxed, en vooral dat je op je gemak bent, fotoshoot moment van te maken! 

Let op: het is NIET mogelijk om de onbewerkte foto's te ontvangen. 

 

Tot snel en misschien staat jij wel binnenkort voor mijn lens!

*Door een shoot bij mij te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Lees die hier!

Bedrijfsfotoshoot Ondernemers

“Anne heeft voor ons echt ontzettend mooie bedrijfsfoto’s gemaakt. Van tevoren hebben wij onze wensen aangegeven voor de stijl van de foto’s en Anne heeft dit echt onwijs goed meegenomen in het maken en bewerken van de foto’s. Anne heeft ons heel goed geholpen met het vastleggen van ons als team op een hele leuke manier. Naast super mooie foto’s was het ook heel erg gezellig! Anne is een topper en wij zouden haar zeker aanraden als fotograaf voor jou bedrijfsfoto’s!”

- Fleur & Amber

Waarom ga ik zo te werk?

3 JAAR+
ervaring

Na meer dan 3 jaar ervaring weet ik dat deze manier van werken veel werkt voor heel ondernemers. Ik bied echt een luisterend oor naar jou of jullie wensen. 

 

Maar ook de diversiteit in pakketten met daarin verschillende aantal foto's wat je ontvangt met de daar behorende tijd vinden heel veel mensen fijn om uit te kiezen. Maar daarnaast ook het pakket op maat waar mensen uit kunnen kiezen is een vrij gevoel. Het nauwe contact en het snelle reageren die je bij mij ontvangt, maar ook de flexibiliteit ervaren mensen als onwijs prettig.

Tijdens de fotoshoot begeleid ik je helemaal. Geen geforceerde poses, maar spontaniteit! We shooten op verschillende plekjes om echt een groot aanbod te hebben aan foto's waar jij zelf uit kan kiezen.

 

Zoveel mensen zijn mij enorm dankbaar voor de professionele foto's die ze nu eindelijk hebben. Ik zie nog jaren daarna de foto's vol trots gedeeld worden op social media en geven jullie mij het vertrouwen om door te gaan met deze onwijs eervolle baan!

Deze manier werkt en als jij tot hier al aan het lezen bent weet ik dat dit ook de manier is waar jij naar op zoek bent.

Voor wie is deze fotoshoot bedoeld?

Voor hippische ondernemers, coaches, andere fotografen & kleine ondernemers.

Voor die ondernemers die bereid zijn om in professionaliteit te investeren.

Voor die ondernemers die opzoek zijn naar een gezellig en confortabele fotoshoot ervaring.

Voor die ondernemers die graag warme, heldere en frisse foto's willen ontvangen.

Een vakantie herinnering

Samen met mijn hond heb ik in Oostenrijk een fotoshoot bij Anne gedaan. De locatie was top en het weer zat mee. Anne is relaxed, neemt de tijd en geeft goede instructies. Ik ben erg blij met het eindresultaat! Dank je wel Anne!!

- Rose Giessenburg

Honden fotoshoot oostenrijk

Ik ben zelf paardrijdster en trotse oudste zus van mijn hond Saar. Daarom ben ik met name gespecialiseerd in de honden en paarden fotografie. Speciaal voor deze dieren heb ik een enorme liefde en leg ik deze maar al te graag vast! Veel klanten zeggen dat hun dier niet fotogeniek is of niet leuk staat op foto's... Daar geloof ik dus NIET in! Elk dier is uniek en door mijn vele ervaring met het hiervan vastleggen weet ik precies hoe ik jouw hond of paard op zijn manier kan laten shinen!

 

Na deze shoots veel gefotografeerd te hebben begon een andere passie te ontstaan en dat was andere ondernemers voorzien van frisse, warme en professionele foto's van hun bedrijf. Dat is onwijs belangrijk voor als je je bedrijf naar een hoger level wilt tillen. Je moet gewoon professionele foto's hebben. Dat zegt het al: het straalt professionaliteit uit. Kijk maar naar mijn foto hier rechts. Een mooie professionele foto heb ik laten maken zodat jullie ook een professioneel beeld van mij krijgen. Zo ontstond de bedrijfsfotografie erbij.

 

Ik miste naast mensen een herinnering geven ook het stukje creatieve informatie overbrengen aan andere fotografen en hun te leren waar ik ook zoveel plezier in heb. Namelijk: Photoshop! Het bewerken van een bewolkte en sfeerloze foto's naar warme, magische en heldere foto's is een kunst apart, geloof mij! Maar oh zo fantastisch om te doen! Dit leer ik dus graag aan anderen fotografen doormiddel van mega veel informatie delen en 1-op-1 hulp te bieden! Want hoe K3 het ooit zei: "Iedereen kan toveren"🪄

 

Mijn motto is dan ook: Laten we samen magie vastleggen

 

Passie voor foto's maken heb ik al heel mijn leven gehad. Toen ik dan ook voor mijn 15de verjaardag mijn eerste camera kreeg begon mijn avontuur. Ik vond voor een baas werken totaal niet leuk en wilde zelf mijn creativiteit inzetten en doen hoe ik zelf dingen wilde aanpakken. Ik wilde iets voor anderen betekenen en zag een toekomst hierin met de fotografie. Sindsdien ben ik full-time fotograaf. Het ondernemen heb ik niet van een vreemde, mijn ouders hebben vroeger een restaurant gehad en hier bleef het niet bij... In 2022 ben ik een groot avontuur aangegaan. Ik ben met mijn hele familie verhuist naar Oostenrijk. Ook in dit prachtige land vol onbeschrijfelijke locaties heb ik mijn fotografie doorgezet. Nu na 2 jaar ben ik in beide landen actief als paarden, honden en bedrijfsfotografe!

Nu wissel ik het leven in beide landen af en kan ik zo nog meer mensen blij maken met een magische herinnering of een professionele bedrijfsreportage voor commercieel gebruik.

Byannedegrund Fotografie Nederland

Hallo, ich bin Anne!

Pakete

Basic

Bsp.: Porträt, Arbeitsweise, Gruppenfotos, Räume etc.


15  digital bearbeitete Fotos

 

90  Minuten Drehzeit

(inkl. Auf- und Abbau)


Hochauflösend für Social Media  de drucken


Persönliche Suchgalerie

Nachbestellung möglich

€240,-

Deluxe

 zB: Porträt, Arbeitsweise, Gruppenfotos, Räume etc.


30   digital bearbeitete Fotos


150 Minuten Drehzeit

(inkl. Auf- und Abbau)


Hochauflösend für Social Media  de drucken


Persönliche Suchgalerie

Nachbestellung möglich

€440,-

*Alle Pakete basieren auf 1 Pferd + Reiter. Möchten Sie, dass mehr als eine Person/ein Pferd fotografiert wird? Dann habe ich einen Sonderpreis von 40 € pro Person und/oder Tier dafür. Dieser Preis wird auf den aktuellen Betrag des Fotoshootings aufgeschlagen. 

 

In allen Paketen sind die Reisekosten nicht enthalten. Dieser Preis wird auf der Grundlage des Ortes, an dem ich mich gerade befinde, und der aktuellen Benzinpreise berechnet.

Die Postleitzahl in Österreich ist 6622.

Die Postleitzahl in den Niederlanden ist 3053 GV.

 

 Alle Zeiten sind Maximalzeiten. Wir können früher Schluss machen. Dies hängt davon ab, wie erfolgreich das Fotoshooting ist.

Sie haben besondere Wünsche? Dann kann ich ein Paket für Sie zusammenstellen. Fühlen Sie sich frei uns zu kontaktieren!

Jij kan deze foto's ook ontvangen!

Veel gestelde vragen

 • Welke bestanden ontvang ik?
  Je ziet de JPG bestanden van de foto's in de uitzoek galerij. Dit worden ook wel de 'preview' foto's genoemd voor de klant. Dit zijn de bestanden die de camera maakt hoe die denkt dat de foto juist tot zijn recht komt. Daarnaast schiet ik nog een dubbel bestand. Namelijk NEF foto's. Dit is voor mij de bewerkings bestanden. Bij de levering van de foto's ontvang je altijd het eindresultaat in JPG bestand. Deze bewerkte foto's ontvang je altijd met en zonder logo. Zonder logo is alleen strikt bedoeld voor privé gebruik (zoals een afdruk in je eigen huis ophangen) en met logo is ter alle tijden bedoeld als je hem op social media of dergelijke online platformen gaat plaatsen.
 • Kan ik de onbewerkte foto's ontvangen?
  Je kan geen onbewerkte foto's bij mij ontvangen. Ik bewerk de foto's met een reden: mijn stijl toevoegen waar jij mij ook voor boekt. De foto's zijn voor mij zonder de bewerking simpel weg niet klaar. Ik licht vaak het onderwerp eventjes wat op, zodat jullie er mooi uit springen, ik maak de foto ook een stuk warmer en gezelliger en ik zorg dat alle kleuren wat meer in balans zijn. Vaak willen klanten ook nog een paar dingetjes weggewerkt hebben, zoals een elastiekje om de pols, een raar plukje haar of een oortje van hun paard of hond naar voren. Je kiest een professionele fotograaf om hun bewerking stijl en sfeer en niet voor de onbewerkte foto's lijkt mij! Je moet het zo zien, je vraagt een schilder ook niet om alleen de primer op de muur te verven, toch? ;) Daarnaast staan op deze foto's niet mijn logo en kunnen deze op het internet voor de verkeerde doeleinde gebruikt worden. Ik plaats op mijn Instagram ook altijd de foto's met logo's en vraag mijn klanten dit ook te doen.
 • Kan ik later nog extra foto's bij bestellen?
  Natuurlijk kan dit. Je foto's blijven bewaard bij mij! Wel loopt je persoonlijke uitzoek galerij af na een maand, maar je kan mij gerust een mailtje sturen met de vraag of ik hem opnieuw wil uploaden.
 • Mag ik zelf een locatie uitkiezen voor mijn fotoshoot?
  Jazeker. Je mag zelf een gewenste locatie uitkiezen. Let alleen op de reiskosten die nog bovenop het fotoshoot pakket erbij komen.
 • Ik wil graag met meerder personen/paarden/honden een fotoshoot boeken.
  Wat onwijs leuk dat je met meerdere personen of dieren op de foto wilt. Voor een extra tarief van €40 per persoon/dier is dit ook zeker mogelijk. Geef dit bij de boeking ook even aan.
 • Hoe kan ik de titel van mijn veelgestelde vragen wijzigen?
  Je kunt de titel bewerken via het tabblad 'Instellingen' in het FAQ-onderdeel in de Editor. Om de titel uit je mobiele app te verwijderen, ga je naar het tabblad 'Site en app' in je Wix owners-app en tik je op 'Aanpassen'.
 • Waar is je prijs op gebaseerd?
  Ik heb mijn prijs gebaseerd op de kosten die ik voor de fotografie maak. In de prijs zit een stukje klantencontact, foto's zelf maken, foto's uitzoeken, administratie, het online zetten in een persoonlijke uitzoek galerij, foto's bewerken en uiteindelijk opsturen. Hier komt heel veel uur werk bij kijken. De meeste klanten vergissen zich daar in. Vandaar dat ik hier informatie over deel. Gemiddeld ben ik zo'n 12 uur bezig per shoot.
 • Ik wil een fotoshoot cadeau geven aan iemand, hoe werkt dat?
  Zeker! Ik heb een gift card voor de fotoshoots. Vul even op deze pagina het formulier in en dan maak ik het in orde en hebben we even contact over de informatie over de kaart!
 • Hoe ver van tevoren moet ik de fotoshoot inplannen?
  Het is aan te raden om minimaal 4 weken van tevoren een fotoshoot te boeken. Wil je graag op korte termijn een fotoshoot? Bijvoorbeeld vanwege ziekte of dat je paard of hond niet lang meer heeft? Dan kan je ten aller tijde gewoon contact opnemen met mij. Ik zal dan altijd mijn uiterste best doen om ergens een plekje voor je te creëren!
 • Ik moet helaas de fotoshoot afzeggen. Hoe nu verder?
  Natuurlijk hoor ik dit zo snel mogelijk. Ik kan dan namelijk nog iemand anders op jouw plaats inplannen. Lees voor regels over het afzeggen van een fotoshoot hier.
 • Ik heb een afspraak gepland staan voor een fotoshoot, alleen voorspellen ze regen...
  Ik houd gedurende de dagen voorafgaand aan de fotoshoot met de klant nauw contact hierover. We kiezen dan gewoon samen een nieuwe datum uit mocht het weer het niet toelaten.
bottom of page