top of page

Welkom op de boeking pagina van de fotoreis!

Fotoreis Oostenrijk 2024

6 t/m 11 mei 2024

Plek voor:  7 deelnemers

Geschikt voor: beginnende en (licht)gevorderden fotografen

Hi fotograaf! Welkom op de pagina waar jij jouw plekje voor de fotoreis kan bemachtigen! Ben jij er klaar voor om mee op reis te gaan naar de vetste Oostenrijkse fotoreis? Naar magische en toffe fotoshoots met honden en paarden met hun eigenaren, een photoshop les, mini brandingshoot, activiteit met de groep en nog zoveel meer! Maak foto's waar je nog heel veel jaren op kan terug kijken. Perfect om je portfolio aan te vullen, want hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze de gaafste foto's in de Oostenrijkse bergen hebben gemaakt?😏

 

Oké, hoe nu verder?

Ik werk voor het boeken van de reis met kamer pakketten (inclusief alles wat bij de fotoreis bij inbegrepen is. De lijst daarvan vind je gelijk hier beneden!). Omdat wij familie lodges hebben en geen hotel zijn heb je lodges waar je alleen kan slapen of met meerderen (max 3) in één lodge. Er is dus ruimte voor 7 deelnemers voor de fotoreis. Dit betekend 3 lodges waar jullie verdeeld in gaan verblijven. Lees goed de pakketten door wat erbij inbegrepen is en wat exclusief bij de fotoreis zit. 

Ik kijk er heel erg naar uit om jou in mei 2024 te zien! 

Groetjes Anne

Zonsopgang fotoshoot paarden fotografie Oostenrijk

Wat zit er wel en niet in de reis bij inbegrepen?

Inclusief p.p:

 • Verblijf van 5 nachten (6 t/m 11 mei). Inclusief belastingen.

 • 8/9 fotoshoots (hond & paard, met en zonder baasje(s)/eigena(a)r(en).

 • Photoshop les gezamenlijk en 1-op-1 hulp.

 • Mini brandingshoot (1 foto bewerkt door mij. Ik maak een paar mooie foto's van jou op één van de fotoshoot locaties naar keuze)

 • 1x pizza avond + 3 drankjes per persoon.

 • Ophalen van station Bichlbach voor deelnemers die met de trein bij het dorp aankomen.

 • Vervoer van en naar de fotoshoots.

 • Theorie & praktijk uitleg.

 • 1 op 1 hulp tijdens de fotoshoots.

 • Koffie en thee tijdens de gezamenlijke bewerk sessies.

Exclusief p.p:

 • Vervoer naar ons appartementen huis 'Mountainlodge Tirol' in Rinnen, Oostenrijk. 

Je hebt opties tot het vliegtuig, auto (carpoolen!) of de trein. Aankomst liefste voor 17:00 i.v.m programma.

 • Ontbijten, lunchen en grotendeels dineren doet ieder voor zich.

Omdat wij volwaardige lodges hebben met hierin in elke lodge een keuken aanwezig, regelt iedereen zijn eigen maaltijden. Daarvoor doe je zelf boodschappen (MPreis onderaan de berg bij ons) en heb je de tijd voor om eventueel te halen op de aankomstdag (6 mei). Dit is boodschappen voor 5x ontbijt, 4x lunch en 2x dineren. Natuurlijk ben je vrij om gezellig bij elkaar in de lodges te eten. Je kan ook gezamenlijk koken! :) We hebben verder nog 1x een pizza avond, 1x avondeten op de fotoshoot dag in Duitsland en gaan de laatste dag gezamenlijk uiteten bij ons in het dorp ter afsluiting, dus dan is zelf diner halen allemaal niet nodig! 

 • Kosten voor de activiteit. 

 • Uiteten laatste dag en in Duitsland.

Zonsondergang fotoshoot honden fotografie Oostenrijk
Zonsondergang fotoshoot paarden fotografie Oostenrijk
Honden fotoshoot oostenrijk
Zonsondergang fotoshoot paarden fotografie Duitsland

Verdere belangrijke informatie

 

 • De eerste avond heb je genoeg tijd om met iedereen kennis te maken en je eventuele slaapkamer roomie(s) te leren kennen! 

 • Verder is het belangrijk dat een stukje lopen/hiken/afdalen voor jou geen probleem is. 

 • Nogmaals, we leggen paarden en honden modellen vast.

 • Je bent in het bezit van een geldig paspoort of ID-bewijs.

 • Je bent 16 jaar of ouder. Tot 18 jaar heb je een akkoord bewijs met handtekening van je ouders/verzorgers die je kan overhandigen.

 • Beginnende fotografen zijn van harte welkom, maar je moet algemene kennis hebben over camera apparatuur en hiermee overweg kunnen. Ook heb je Adobe Photoshop op je laptop staan.

WAT HEB JE QUA APPARATUUR NODIG?

 • Body.

 • Lens: Ik raad je aan en is het handig om een zoom lens (bijvoorbeeld een 70-200 mm) en een kleine afstandsobjectief te hebben (i.v.m mooi het landschap op de foto te krijgen). Dit is verder je eigen verantwoordelijkheid wat je wilt en meeneemt. Je kan bij Budgetcam ook lenzen huren!

 • Laptop met Adobe Photoshop hierop geïnstalleerd.

 • Harde schijf, SD-kaarten of XQD kaart, opladers.

 • Verdere overige spullen die je kan meenemen zullen de deelnemers in de vorm van een packing list ontvangen.

Lees de algemene voorwaarden over de fotoreis hier!

Zonsondergang fotoshoot honden fotografie Oostenrijk
Zonsonder gang fotoshoot paarden fotografie Duitsland

PAKKETTEN

 

Pakket 1: Lodge Honig!

VOL!

Het eerste pakket wat ik ter beschikking stel is het pakket met de lodge Honig. Dit pakket kan 2x geboekt worden aangezien deze lodge 2 aparte slaap en badkamer gedeeltes heeft. Je hebt de 'hoofd lodge', hier bevindt zich een ruimte met een 2 persoons bed en een woon en eet gedeelte aanwezig. Daarnaast heb je een keuken en een badkamer. Je moet het zo zien als een grote studio (badkamer heeft natuurlijk een deur!). Dan heb je voor de andere deelnemer de andere kamer (aparte deur in de hal) waar de andere slaapkamer van de honig zich bevindt. Dit is een kamer met een 160 cm bed, zit gedeelte en badkamer. Degene die in de extra kamer zit deelt alleen de keuken met de andere deelnemer in de hoofd lodge! Aangezien je hier op beide kamers alleen verblijft ligt de prijs voor deze lodge iets hoger

Wil je de tour op video van deze lodge zien? Bekijk deze dan hier. Dit geeft een nog beter beeld van hoe de lodge eruit ziet! 

De lodge is reeds veranderd maar heeft nog dezelfde voorzieningen!

 

Totaal verblijven hier 2 deelnemers.

Kosten: €950 per persoon.

Pakket 2: Lodge Thaneller!

VOL!

 

Het tweede pakket wat ik ter beschikking stel is het pakket met de lodge Thaneller. Dit pakket kan 3x geboekt worden. Je slaapt in deze lodge met 3 personen. (Voor de reis hebben alleen maar vrouwen zich aangemeld dus je ligt niet met een man/jongen op de kamer!) Als je de lodge binnenkomt heb je een grote kamer met hierin een 2 persoons bed met een woon en eet gedeelte. In de gang van de lodge zit links een afsluitbare badkamer en rechts een keuken. Dan heb je voor de andere 2 deelnemers de aparte slaapkamer (aparte deur in deze hoofd kamer) waar de andere 2x 1-persoons bedden bevinden. Jullie mogen natuurlijk zelf bepalen hoe jullie de slaapindeling doen. Aangezien je hier met 3 deelnemers verblijft en het een kleinere lodge is, ligt de prijs voor deze lodge iets lager!

Wil je de tour op video van deze lodge zien? Bekijk deze dan hier. Dit geeft een nog beter beeld van hoe de lodge eruit ziet! 

Totaal verblijven hier 3 deelnemers!

Kosten: €856 per persoon.

Pakket 3: Lodge Abendspitze!

NOG 1 PLEKJE!

Het derde pakket wat ik ter beschikking stel is het pakket met de lodge 'Abendspitze'. Dit pakket kan 2x geboekt worden. Je slaapt in deze lodge met 2 personen. (Voor de reis hebben alleen maar vrouwen zich aangemeld dus je ligt niet met een man/jongen op de kamer!) Als je de lodge binnenkomt heb je een grote woonkamer met hierin een bank die ook dient als een bedbank (gloednieuw!) en natuurlijk een woon en eet gedeelte. In deze ruimte zit ook een aparte deur naar een badkamer met toilet hierin ook bij. In de gang van de lodge zit een keuken en bar. Wanneer je doorloopt kom je in de officiële afsluitbare slaapkamer met een tweepersoons bed en een stapelbed hierin. Vervolgens zit er in deze kamer een deur naar de badkamer met hier ook een toilet aanwezig. Beide deelnemers hebben dus een aparte badkamer en toilet! Jullie mogen natuurlijk zelf bepalen hoe jullie de slaapindeling doen. Aangezien jullie hier met 2 deelnemers verblijven, aparte badkamers hebben en het een grotere lodge is, ligt de prijs voor deze lodge iets hoger!

Wil je de tour op video van deze lodge zien? Bekijk deze dan hier. Dit geeft een nog beter beeld van hoe de lodge eruit ziet! 

Totaal verblijven hier 2 deelnemers!

Kosten: €1000 per persoon.

bottom of page