top of page

Meine größte Leidenschaft ist die Fotografie! Seit 2019 habe ich mich auf Hunde-, Pferde- und Firmenfotografie spezialisiert. Meine Mission als Ihr Fotograf ist es daher, die Verbundenheit zu Ihrem Tier oder Unternehmen so pur und charakteristisch wie möglich einzufangen! 

Meine Devise lautet daher:

Byannedegrund Fotografie Oostenrijk

Jij bent een trotse eigenaar van jouw

hond/paard en jij hebt...

... al mega veel mobiel foto's van jouw dier. Maar diep van binnen verlang jij naar een professionele fotograaf, met de ruime kennis van paarden en honden, die deze foto's voor jou kan maken. Je hebt al veel websites van andere fotografen bezocht, genoeg social media profielen gezien maar overal kreeg je niet echt het gevoel dat zij de juiste personen waren. Je kreeg of te weinig informatie of niet de zij hadden niet de stijl van de foto's die jij zocht. Jij zoekt iemand die de foto's op een magische manier omtovert in liefdevolle, warme en heldere beelden. Daarnaast wil je dat er op een gezellige en rustige, maar ook enthousiaste manier foto's van jullie gemaakt word en ook hiermee met jouw dier mee kan worden omgegaan. Iemand die open staat om je gewenste beelden uit te voeren en die hiervoor alle geduld heeft. Met als eindresultaat foto's waar je enorm blij mee bent en echt een herinnering voor het leven hebt.  Maar... daarin tegen vind je het ook best spannend om hierin te investeren, hopend dat je een juiste keuze maakt voor een juiste fotograaf en die de passende liefde voor dieren heeft. Maar jij hebt ook een continuende  gedachte: "Ach, ik laat het voor nu wel, dit kan ik later altijd nog doen"! Maar geloof mij, de tijd is nu! Je weet nooit of dit de laatste dag van je dier is! Straks is je geliefde maatje er niet meer, maar heb jij foto's waar je met veel liefde en een traan op kan terug kijken.  Een herinnering is zo kostbaar en die kan ik jou geven! 

Jij weet het diep van binnen ook: ik wil dit en moet de stap ook daadwerkelijk nu zetten om het gewoon te doen! Boek die herinnering met jouw dier! Ik ben die enthousiaste fotograaf die jou hierbij kan helpen. 

Jij hebt een eigen bedrijf en jij bent...

...

 ... een hippische ondernemer, coach, fotograaf of jij hebt een kleine onderneming. Jij bent opzoek naar een professionele fotograaf die frisse en warme portret en ruimte/omgeving foto's kan maken van jou en je bedrijf. Je hebt al een social media account en website maar hebt geen professionele foto's om jouw bedrijf naar een serieuzer level te tillen en hierdoor meer klanten binnen te halen. Je website en social media foto's zijn gemaakt met je telefoon en geeft alles behalve de professionele look. Jij houd in je hoofd vol dat een echte fotoshoot voor je bedrijf de investering niet waard zal zijn. Maar...  jij weet dat het zo ook niet langer door kan gaan om professioneler en serieuzer over te komen. Goede foto's is zo mega belangrijk voor de professionele uitstraling van je bedrijf waar je diep van binnen naar opzoek bent. Het kan zo echt niet langer en je bent aan het oriënteren wat er qua aanbod is door fotografen. Je verliest een beetje het overzicht hierin en komt niet iemand tegen die nou precies op tafel gooit hoe alles te werk gaat en wat je precies kan verwachten bij diegene. Hierdoor vind je het ook spannend om de investering hierin te maken, omdat je geen echte duidelijkheid ontvangt.  

 

Dont worry, ik ben de fotograaf die jou de professionele foto's en duidelijkheid gaat geven waar jij diep van binnen eigenlijk zo erg naar verlangd, en waarvan je weet dat het de kick in professionaliteit gaat geven voor je bedrijf! Met mijn bewerkingsstijl in frisse, heldere en warme foto's, ga jij ongelofelijk blij zijn dat je de keuze toch hebt gemaakt!

LIEBE WORTE

Bedrijfsfotografie
„Anne hat wirklich schöne Firmenfotos für uns gemacht. Wir haben unsere Wünsche für den Stil der Fotos im Voraus angegeben und Anne hat dies bei der Erstellung und Bearbeitung der Fotos wirklich berücksichtigt. Anne hat uns sehr dabei geholfen, uns als Team auf sehr schöne Weise einzufangen. Neben super schönen Bildern hat es auch viel Spaß gemacht! Anne ist ein Gewinner und wir würden sie auf jeden Fall als Fotografin für Ihre Firmenfotos weiterempfehlen!“

- Helen Viring

Jij bent klaar met je iPhone foto's en zou zo graag eens professionele foto's willen hebben van jezelf met jouw dier! Foto's die je als een kunstwerk boven je bank of bed kan hangen en waar je elke keer op kan terug kijken met: "wauw, wat was dat toch een bijzondere en mega fijne shoot. Ik ben zo blij met de foto's daarvan." Fijn he die gedachte? Je wilt het zo graag en blijft maar bevestiging zoeken of je het wel of niet moet doen. Anders heb je niet tot zover hier al gelezen toch? Je bent er momenteel zo'n kleine stap van verwijderd, waar wacht je nog op?...

 

 

 

 

 

Jij bent zo aan het verlangen naar die fotoshoot hoe jij hem voor je ziet en iemand waar je deze ideeën ook mee kan bespreken en uitvoeren. Jij zoekt echt een professionele fotograaf die bij jou past en ervaring heeft met honden en paarden en waar jij denkt: yes!

Dat is de positieve, gezellige, geduldige en spontane meid die ik zoek!

 

Ik ben onwijs geduldig met dieren, omdat het dieren zijn en geen robots! Je kan ze niet positioneren in een positie die ze niet leuk vinden of niet prettig bij voelen en dat geldt ook voor mensen. We doen poses die bij jullie passen en waar jullie je prettig bij voelen. Na 12+ jaar ervaring te hebben in de paarden branche en mijn hele leven zelf opgegroeid te zijn met honden heb ik onwijs veel liefde voor het vastleggen van andere dieren met hun baasjes/ruiters. Wat is er nou mooier dan mensen met de band van hun dier vast te leggen doormiddel van een aantal foto's?

 

Bij mij kan je altijd aangeven of je iets wel of niet wilt. Ik heb een enorm creatief brein en tijdens de shoot komen er ongeveer 100 ideeën in mij naar boven! Deze zal ik altijd delen en aan jullie is het of je deze wilt uitvoeren. Ik wil er voor jou dus een positieve ervaring van maken met een fotoshoot gevuld met magische plaatjes. Wanneer dat is gelukt ben ik weer een blije fotograaf en heb ik mijn missie weer volbracht.

Laat je onzekerheid niet de overhand nemen en boek je shoot nu

Jij hebt twee keuzes:

Straks overlijd jouw dier en heb je er zoveel spijt van dat je het niet gedaan hebt. Helaas heb ik deze berichten vaker ontvangen... Je baalt enorm van dat enige twijfels jou in de weg hebben gestaan en

je het nu alleen moet doen met slechte kwaliteit telefoon foto's.

OF

Je neemt geen enkel risico met bovenstaande en boekt jouw passende fotoshoot of vraagt meer informatie aan. Samen boeken wij jouw shoot in en kiezen we een locatie die bij jullie past en waar jij graag de foto's bij zou willen maken. We hebben een relaxte en gezellige shoot waar jullie samen op prioriteit nummer 1 staan! Achteraf houden we nauw contact en ontvang jij  magische nagewerkte foto's waar jij zo lang naar verlangde! Klinkt goed he? Maar de keuze is aan jou!

Dus?  Wat gaat het worden?

Vragen stellen mag en er bestaan ook geen domme vragen dus bericht me gerust!

Paarden fotografie

Anne is een super goede fotograaf. Ze heeft veel geduld, geeft goede aanwijzingen en stelt je op je gemak. Ik vond het best spannend vooraf, maar heb echt een super gezellige en ontspannen shoot gehad. Uiteindelijk hele mooie foto’s gekregen! Anne heeft talent!

- Danielle Bouwmeester

Ik ben zelf paardrijdster en trotse oudste zus van mijn hond Saar. Daarom ben ik met name gespecialiseerd in de honden en paarden fotografie. Speciaal voor deze dieren heb ik een enorme liefde en leg ik deze maar al te graag vast! Veel klanten zeggen dat hun dier niet fotogeniek is of niet leuk staat op foto's... Daar geloof ik dus NIET in! Elk dier is uniek en door mijn vele ervaring met het hiervan vastleggen weet ik precies hoe ik jouw hond of paard op zijn manier kan laten shinen.

 

Na deze shoots veel gefotografeerd te hebben begon een andere passie te ontstaan en dat was andere ondernemers voorzien van frisse, warme en professionele foto's van hun bedrijf. Dat is onwijs belangrijk voor als je je bedrijf naar een hoger level wilt tillen. Je moet gewoon professionele foto's hebben. Dat zegt het al: het straalt professionaliteit uit. Kijk maar naar mijn foto hier rechts. Een mooie professionele foto heb ik laten maken zodat jullie ook een professioneel beeld van mij krijgen. Zo ontstond de bedrijfsfotografie erbij.

 

Ik miste naast mensen een herinnering geven ook het stukje creatieve informatie overbrengen aan andere fotografen en hun te leren waar ik ook zoveel plezier in heb. Namelijk: Photoshop! Het bewerken van een bewolkte en sfeerloze foto's naar warme, magische en heldere foto's is een kunst apart, geloof mij! Maar oh zo fantastisch om te doen! Dit leer ik dus graag aan anderen fotografen doormiddel van mega veel informatie delen en 1-op-1 hulp te bieden! Want hoe K3 het ooit zei: "Iedereen kan toveren"🪄

 

Mijn motto is dan ook: Laten we samen magie vastleggen

 

Passie voor foto's maken heb ik al heel mijn leven gehad. Toen ik dan ook voor mijn 15de verjaardag mijn eerste camera kreeg begon mijn avontuur. Ik vond voor een baas werken totaal niet leuk en wilde zelf mijn creativiteit inzetten en doen hoe ik zelf dingen wilde aanpakken. Ik wilde iets voor anderen betekenen en zag een toekomst hierin met de fotografie. Sindsdien ben ik full-time fotograaf. Het ondernemen heb ik niet van een vreemde, mijn ouders hebben vroeger een restaurant gehad en hier bleef het niet bij... In 2022 ben ik een groot avontuur aangegaan. Ik ben met mijn hele familie verhuist naar Oostenrijk. Ook in dit prachtige land vol onbeschrijfelijke locaties heb ik mijn fotografie doorgezet. Nu na 2 jaar ben ik in beide landen actief als paarden, honden en bedrijfsfotografe! 

Nu wissel ik het leven in beide landen af en kan ik zo nog meer mensen blij maken met een magische herinnering of een professionele bedrijfsreportage voor commercieel gebruik.

Byannedegrund Fotografie Nederland

Hallo, ich bin Anne!

Deze mensen gingen je voor en zijn super tevreden over een fotoshoot bij mij!

Byannedegrund Fotografie reviews
Byannedegrund fotografie

Groeien in Photoshop

Hierin leer ik jou alles hoe je kan toveren met verschillende tools binnen Photoshop!

Anne Oostenrijk.JPG

Fotoreis Oostenrijk

Ga samen met mij en andere fotografen op reis naar dit magische land!

Folge mir auf Instagram!

bottom of page